רוצה להתייעץ לגבי כלבה שמצאתי ברחוב

lubasha88

New member
רוצה להתייעץ לגבי כלבה שמצאתי ברחוב

היי,
ביום חמישי האחרון (ה05.07), בסביבות השעה 08:30, מצאנו כלבת פינצ'ר מבוגרת משוטטת באחד הצמתים המסוכנים בז'בוטינסקי, רמת גן. הכלבה הייתה ללא קולר וניסתה להתחנף לעוברים ושבים, מה שהעיד, לפחות לדעתנו, על מצוקה. אספנו אותה אלינו ,בידיעה שהיא בוודאי שייכת למישהו, לקחנו אותה לבדיקת שבב והתגלה שהיא רשומה על שם בעלים שגרים בחדרה.

יצרנו קשר עם הבעלים, הם סיפרו שהם מסרו את הכלבה בצורה מסודרת כשהייתה גורה, כלומר לפני קרוב לעשור ואין להם פרטים על המשפחה המאמצת החדשה. היה נראה שהם מוכנים לשתף פעולה ולנסות לאתר פרטים אך כמובן שמאז הם הפסיקו לענות לשיחות שלנו ולא נראה שהם רוצים קשר לעניין.

הפצנו אותה בפייסבוק, ביד2, עברנו על לוחות של כלבים אבודים, התקשרנו למוקד העירוני לשאול אם היו דיווחים על כלבים שאבדו, טיילנו איתה באזור, בתקווה שמישהו יזהה אותה והשארנו את הפרטים שלה אצל וטרינרים באזור. בערב בעלי אמור לתלות מודעות עם התמונה שלה באזור אבל בינתיים אין לנו קצה חוט.

זו פינצ'רית קטנה בת 9, היא שמחה, עליזה ובריאה. לא נראה שהיא שוטטה הרבה זמן ברחוב, אם כי הציפורניים שלה היו מאוד ארוכות, כאילו לא סופרו מעולם ויש לה פשפשים וכנראה גם תולעים. העלנו השערה שאולי הבעלים שלה מאפשרים לה לשוטט בחוץ לבד אך בכל מקרה היא הגיעה למקום מאוד מסוכן וכמעט נדרסה, כך שלא יכולנו לקחת סיכון. מה גם שזה מאוד תמוה שמשחררים כלבה לשוטט בלי קולר ושבב שלא עודכן בעשור האחרון.

אם מישהו מזהה את הכלבה, זה יהיה נהדר, אם לא, אשמח לכל טיפ ולכל המלצה. מתי לדעתכם כדאי להתחיל לחפש לה בית חדש?

phobe1

New member
היי

כדאי לך לכתוב גם בפורום כלבים (פה בתפוז). יש שם המון המון קוראים ואנשים שישמחו להפיץ את המודעה שלה :)

goolo123

New member
תתלי הרבה מודעות עם הגדלת הרדיוס

במקום שהיא נימצאה..יתכן ומדובר באנשים מבוגרים שלא יודעים איך לחפש...במקביל תפרסמי בלוח יד 2 ותדווחי למוקד אבידות ומציאות של אס.או.אס.בטלפון 037441010

lubasha88

New member
עדכון

ביום ראשון האחרון מצאנו את הבעלים של הכלבה ממש במקרה: פניתי לפועה מעמותת חבר לי, שאותה אני מכירה כבר כמה שנים והיא זיהתה את הכלבה מיום האימוץ שבמסגרתו היא נמצאה.
הבעלים לקח אותה בחזרה, כעס כמובן שבכלל העזנו לגעת ב"רכוש" שלו. מיד אחר כך הוא התקשר לפועה ונזכר להודיע לה שהוא בעצם לא מעוניין בכלבה ומבקש למסור אותה בחזרה.
הכלבה נמצאת אצלי באומנה ואני נחושה בדעתי למצוא לה בית חם לשארית חייה, מספיק כבר להעביר אותה מיד ליד.
זה עמוד הפייסבוק שהקמתי עבורה כחלק מפרוייקט מציאת הבית-
http://www.facebook.com/Mivtzasavta
אשמח אם תעשו לייק ותפיצו, היא כלבה משגעת ומקסימה

למעלה