רוצה להתייעץ למרות שאין קשר לנושא

רוצה להתייעץ למרות שאין קשר לנושא

הפורום..שירוש מקווה שזה בסדר מבחינתך...
האם להתנדב כמה שעות ביום באיזשהו מקום (ארגון מוכר) למרות שאני עובדת מהצהריים (משרה מלאה) זה בסדר? השאלה נובעת מכך שאני מיום ראשון מתחילה להתנדב באיזשהו מקום (עד שאני אמצא עוד איזושהי עבודה חלקית ) לאמא שלי יש בעיה עם זה כי לי בעצמי אין כ"כ כסף ואני הולכת ומתנדבת בעמותה שעוזרת לנזקקים. מה אתם חושבים על כך? מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כראוי

../images/Emo140.gif

קודם כל , קבלי ח"ח על הנכונות להתנדב ולהראות איכפתיות , להוריד בפנייך את הכובע . אך יעלוש , לפני שאת דואגת לסביבה - את צריכה לדאוג לעצמך . אני בטוח שהמשרה המלאה מתישה אותך וגם ככה מותירה אותך ללא זמן פנוי ממשי בידיים . ייתכן שכדאי שתוותרי על ההתנדבות . לפעמים רק המחשבה על הרצון להתנדב עושה סיפוק עצמי , ייתכן שזה יספיק לך . שבת שלום

אבל אני מאוד אוהבת לעזור

ולתת מה שאני יכולה מעצמי.. כי גם ככה אין לי מה לעשות בבקרים חוץ מלישון עד 10 וחצי בבוקר ואז לצאת לעבודה ב2 ורק ב12 בלילה אני חוזרת לדירה וככה זה חוזר על עצמו.. אז חשבתי להתנדב בבקרים מ10 לכמה שעות ולצאת לעבודה מההתנדבות.. אם לא להתנדב,יש משהו אחר שאני יכולה לעשות? תודה ושבת שלום גם לך

אני חושבת שאת עושה משהו מצויין

כשאת הולכת להתנדב. קודם כל את ממלאת את זמנך הפנוי, שנית את תורמת לאדם שזקוק מאוד- בין אם זה התנדבות בבית ספר, בגני ילדים, בחלוקת מזון או כל דבר אחר. אני מברכת אותך מאוד על הרצון לעזור. בהחלט מחשבה טובה ונכונה, יש המון מקומות להתנדב בהם!!! בהצלחה לך ושנה טובה.

איפה חשבת להתנדב? כלומר באיזה

אירגון או גוף או מוסד? אני התנדבתי בגני ילדים לפני שנתיים וגם בחול לימדתי אנגלית עולים חדשים בהתנדבות. זה ממלא ומספק ומעשיר מאוד. כל הכבוד לך

אני ממחר מתחילה להתנדב

ב"לתת" בדיוק עכשיו לפני החג הם זקוקים לעזרה. אני כמעט כל החיים בהתנדבויות ואני מאוד אוהבת את זה
תודה לך

יעלו'ש, טוב לראותך ../images/Emo24.gif

לא רק שזה בסדר, זה אפילו מקסים בעיני שאת רוצה להתנדב ולתרום מעצמך. לדעתי תמיד אפשר לתרום ולעזור, גם אם אנחנו לא מלייאנים עשירים... זה לא קשור!

תודה יקירתי

כפי שכבר אמרתי שיהיה לי אינטרנט בדירה אני אוכל להיות פה הרבה יותר ולא פעם בשבוע כשאני חוזרת הביתה
תודה מותק

למעלה