רוצה להתייעץ עם מומחי הפורום הסוד!

C r y W o l f

New member
רוצה להתייעץ עם מומחי הפורום הסוד!

היי לכם..! אני פעם ראשונה כאן אתכם, אז בעקבות הסוד, אני רציתי לשאול אתכם שאלה שמעניינת אותי: מדברים בסרט על כוח המשיכה, ובשאר המקומות (ספרים) על כוחו של התת-מודע. אוקיי. אני רוצה להבין משהו: אם למשל אני, אקח דף, ארשום בצורה ברורה את החזון שלי, ואאמין שזה בדרך אליי... אני יכול לצפות שבזמן המתאים אני אגשים את זה? כאילו, אני מייצר כיוון מחשבה חדש בתת-מודע, ושולח את הבקשה ליקום. אז זה עובד ככה? אני קראתי עוד על שיטות דמיון מודרך וכל מיני אחרים, אבל ניסיתי, וזה עייף אותי לחלוטין. אני מרגיש לא הכי בנוח, וזה מרגיש רע אפילו. הדרך הטובה ביותר שגיליתי, ושעושה לי טוב, זה לרשום, ולשחרר ... אז עקרון כוח המשיכה, יביא לי את זה? מחכה לכל התגובות שלכם, ותודה!
 

ע ו פ ר ה

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

כל אחד מוצא את הדרכים שעושות לו טוב. יש אנשים שכותבים ויש אנשים שעושים מדיטציה. יש תקופות בהן כותבים ויש תקופות בהן עושים משהו אחר. לדעתי צריך להיות גמישים ולהרגיש טוב עם החיים. הסוד הופך להיות חלק מהחיים. אז אם עושה לך טוב לרשום ולשחרר, עשה זאת. באהבה עופרה
 
הטכניקה הספציפית שבה אתה משתמש אינה חשובה

מה שחשוב זה הלך הרוח שלך. הגישה שלך בחיי היום יום, היא זו שבסופו של דבר תקבע מה תמשוך לחייך. אם הדבר שאתה רוצה קומפטיבילי עם ה"תדר" שאתה משדר ליקום בחיי היום יום שלך, אתה תשיג אותו (ב-99% מהמקרים). אם לא, אז לא. וכל הטכניקות האלה - דמיון מודרך, לוח חזון וכו' - הם בסך הכל כלים שמסייעים לך לעצב את הגישה הנכונה. לא מדובר פה במעשה כשפים או במילות לחש שצריך לומר בדייקנות כדי שהן יעשו את פעולתן, אלא כלים שיכולים לעזור לך לצמוח. אם אתה מרגיש שטכניקה מסויימת עובדת בשבילך, נהדר. אתה לא צריך אישור של אף אחד להמשיך להשתמש בה. עצם העובדה שאתה מרגיש שינוי לטובה מבפנים, זה כבר אומר שעשית צעד בכיוון הנכון. ולגבי התחושות שלך בדמיון המודרך, אני אשמח אם תפרט קצת יותר. כי לפעמים, כשאנשים מרגישים רע אחרי דמיון מודרך, זה בגלל שהם לא "מסונכרנים" עם הדבר שהם רוצים להשיג ולא בגלל שהטכניקה עצמה לא מתאימה להם. למשל, זה יכול להגיד שהחזון שלך מעורפל מדי, או שאינך מאמין ב-100% שהחזון ניתן להגשמה. כדאי מאוד לבדוק את זה, כי אם זו אכן הסיבה שבגללה אתה לא אוהב דמיון מודרך, זה יתקע אותך גם אם תשתמש בטכניקות אחרות.
 

C r y W o l f

New member
../images/Emo13.gifקודם כל, תודה רבה

התגובה שלך עוררה בי המון שמחה, כי זה משחרר אותי מדאגות יתר, שבניתי משטויות ואמונות טיפשיות. אבל הצלחת גם לבלבל אותי ברגע האחרון חחחח לגבי דמיון מודרך, אז אני כן מצליח לדמיין, אבל למשל זה לא ממש מחבר אותי לאנרגיה טובה (שקשורה למטרה), כמו למשל מוסיקה שאני שומע בנסיעה, או סתם הרגשה חיובית פנימית שבאה אליי משום מקום. בדיוק כמו שכתבת על עניין הלחישות הטכניות, שבעצם מעצבות את החיבור הנכון שלנו לתדר הנכון של ההרגשה שלנו. אני לא מרגיש "רע" מדמיון מודרך. פשוט כשהתחלתי לקרוא כל מיני אפשרויות זימון מציאות, וכל זה...אני התחלתי לנסות כל מיני אפשרויות שהציעו שם. אני ניסיתי כזה וכזה... דמיון מודרך היה בין האפשרויות הקיימות, והחלטתי לנסות. אז יוצא שאם לדוגמא אני מתחיל לחשוב על בית שאולי הייתי רוצה, אני עוצם עיניים ומתחיל להרגיע את הגוף. ואז מתחילות תחושות כאלה - לא ממש מלאות חשק להמשיך, אבל אני ממשיך - העיקר לעשות ולנסות. עכשיו, מה שקורה זה, שאני לא מצליח ממש לראות בית, או פשוט לא מבין איך הוא אמור להיראות באמת, ומתחילות לרוץ מחשבות שדיי ודיי... מצד שני, כשאני סתם לא מתאמץ לחשוב על משהו, אני מתלהב בצורה רגילה וטבעית - עם המון חשק - ואפילו אם לא עד כדי כך - אני לא מרגיש שלא בא לי...אתה מבין? ועוד דבר... לגבי חזון (דף חזון כתוב), אז אצלי ככה: אני כתבתי דף, ואני מביט בו מדי פעם...לפעמים לפני השינה, לפעמים בכלל לא...אין לי זמנים קבועים או משהו. העניין ששאלתי עליו, זה אם אני פשוט רשמתי משהו שטוב לי איתו, ואני מאמין באפשרות שזה יגיע אליי, אז אני לא מחוייב הרי למשל להסתכל כל יום, או ממש להתפעל כשאני קורא את מה שכתוב, נכון? אז זהו. אני פשוט כתבתי ושחררתי, ומה שעולה בדרך - בנסיעה או סתם מחשבות, מוסיקה וכל דבר אחר שמעלה בי את זה, אני ניזכר שיש לי הזמנה כתובה, והיא נמצאת בדרך אליי - כל מה שאמור לבוא, בא! וזה מה שבאתי לשאול: האם סוג פעולה-צעד שעשיתי עם חזון ברור, הוא באמת יוביל את המטרה והכוונה שלי להגשמה? תודה!
 
שוב - אתה לא "מחוייב" לשום דבר, אבל...

כמו שאמרתי לך בהודעה הקודמת, מה שחשוב זה המחשבות שלך ביום יום ולא ה"טקסים" האלה. אם להביט בדף שוב ושוב מחזק אותך, תעשה את זה. אם לא, אז מה הטעם? מצד שני, אם דמיון מודרך מתסכל אותך והסתכלות בחזון הרשום שלך לא מלהיבה אותך, אז סביר להניח שמסתתרת פה בעיה יותר עמוקה. כנראה שיש איזשהו מחסום בינך לבין החזון שלך. כי אילו היית מחובר באמת לחזון שלך, היית מתלהב מכל דבר שקשור אליו.
 

C r y W o l f

New member
הצלחתי אתמול!!!

גור, אתמול אחרי שקראתי את כל מה שכתבת לי פה, אני הצלחתי להשתחרר מהכל!!! אני הצלחתי בדמיון מודרך לחלוטין! זה היה כל כך פשוט וקל... אני ממש ממש מודה לך על זה, אתה שיחררת לי המון פחדים ושטויות בראש!!! WOW אתמול הצלחתי להתרגש אפילו ממה שהצלחתי לדמיין, ויש לי עוד משהו קטן לשאול אותך: תגיד בבקשה, אם נגיד, ואני מדמיין "בית חלומות" שלי, אז אני יכול לדמיין כל בית כז או אחר שמלהיב אותי? אני אסביר נגיד ואני רוצה בית עם פירוט כללי: 3 חדרים, אח, גינה וכו'... סתם דברים לצורך ההסבר.. ואם נגיד אני מדמיין לי או סתם מתלהב מבית שונה מהתיאור שלי, אבל ההרגשה נשארת טובה לפירוט החזון - אני עדיין בכיוון הנכון? ואם עדיין הצלחתי לבלבל, אז בצורה פשוטה: לכתוב משהו בחזון, ולדמיין דברים אולי אחרים לצורך השראה - העיקר למלא את ההרגשה בצורה טובה...זה יביא לי את הזימון למה שכתוב בחזון? אני מאוד מודה לך, שוב.
 
אם זה מה שנותן לך את ההשראה, למה לא?

אני מזכיר לך שוב: הטכניקות האלה הן רק כלים שעוזרים לך לכוונן את עצמך. זה לא הוקוס פוקוס ואין פה איזה "חוקי ברזל" שקובעים מה עובד ומה לא. אתה פשוט צריך לנסות ולראות, מה עובד בשבילך. ואם לשפוט מההודעה שלך, אתה כבר יודע איך זה מרגיש כשזה "עובד"
ואל תודה לי, כי אני לא עשיתי שום דבר. אני לא נכנסתי לך לתוך הראש עם פינצטה והוצאתי לך את המחסומים, נכון? זאת היתה העבודה שלך, אז תודה לעצמך. ותודה גם לאלוהים, שנתן לך את הכוח לעשות עוד צעד אל עבר עתיד טוב יותר.
 

einatgross1

New member
אתה תביא את זה

גיבוש החזון בכתיבה חשוב מאוד להתבהרות ולהעלאת מודעות להזדמנויות שבדרך. כדאי לגבות את החזון בתוכנית הוצאה לפועל על מנת לעזור לדברים לקרות. בהצלחה!
 

GMjoy

New member
../images/Emo45.gif

נכון מאוד! החזון נועד לתת לך ראייה חדה על מה שאתה סגור עליו. אתה הרי תכתוב שם את מה שבעינייך הטוב ביותר, וזה כמובן יתן להרגשה/העולם הפנימי שלך לדעת לאן לזוז. כמו-כן, כמו שהעולם הפנימי נע לכיוון הרגשות שלך, כך גם היקום מסדר את הדברים לפי הרגשות שלך! במילה פשוטה: מיקוד
 
למעלה