רוצה להתייעץ

lip gloss

New member
רוצה להתייעץ

אנו גרים בדירת סטודיו שכורה שגודלה 40 מ"ר. הרצפה אפורה,הקירות לבנים ומשעממים,ודלת הכניסה ודלת השירותים הן בצבע זית. במרכז הבית יש עמוד עגול ועבה.. יש לכם רעיונות איך להכניס קצת חיים ומבע לדירה הזו? הייתי רוצה לצבוע את הדלתות בצבע אחר,ואת העמוד הגדול חשבתי לעטוף בטפט שחור-לבן. אשמח לקבל עוד רעיונות והפניות לחנויות על מנת שאוכל קצת לקשט את המטבח,מקלחת,שרותים,עמדת מחשב,פינת אוכל,טלויזיה והמיטה. הייתי היום בחנות ENTER בקניון עזריאלי וקניתי כמה דברים ממש חמודים כמו מחזיק למברשת שיניים שנצמד למשטח זכוכית או קרמיקה,שעון ירקרק חמוד. תודה מראש על הרעיונות.

lip gloss

New member
הייתי בגולדשטיין

החנות אכן על רמה,ומציעה מבחר רחב ומגוון.. מכיוון שהדירה שלי שכורה אני לא רוצה להשקיע בטפט יותר מכמה שקלים למטר.. אבל בוא נאמר כשכאחפש וילון או טפט לבית שיהיה שלי- אני יודעת למי לגשת.

נומוש

New member
אפשר לצבוע את הדלתות והעמוד באותו

הצבע (מה שאת אוהבת, נגיד צהבהב, אפרסק, סגלגל, אדום או כחול עמוקים) וכבר תהיה הרגשה יותר חמימה. תוסיפי איזה שטיח בצבע תואם (שונה או זהה) ואולי איזו תמונה יפה, מראה (מומלץ "להגדלת" החלל הקטן) או סתם צורות בצבע על הקיר - למשל ריבוע שבתוכו תתלי משהו יפה והוא יהווה מסגרת. וכו' וכו'.... מקווה שעלו לך קצת רעיונות

orit281

New member
צבע צבע ושוב צבע

ולא שחור לבן בטח לא על עמוד באמצע הבית!!! צבעים חמים או חיים לפי טעמך אפשר לעשות קיר מעוצב על הקירות לתלות/ להכין תמונות אווירה כאלו (קשקושים בעצם שמתאימים לצבע שבחרתם) מראה מעוצבת (100 ש"ח באיקאה) מקלחת שירותים- ידיות בצורות שונות, מדבקות לקרמיקה מטבח- וילונות, צפרדעים/ ברווזים שנמרחים על הארונות, מנורות יפות עמתד מחשב - להחביא !!! (סתם) פינת אוכל- ראנר תואם לצבע קישוט לשולחן נרות חנויות- הומלי- מקלחות ושירותים יש הכל בטווח סביר שאר- ביתילי, בראשית, קסל נרות, וזהו

למעלה