רוצה להתייעץ

cleopatra2006

New member
רוצה להתייעץ

לפני חודש- אחרי שנתיים ומשהו של עבודה שוחקת בשירות לקוחות החלטתי להתפטר וחזרתי לעבוד במשרד עו"ד (עבדתי בעבר כ 7 חודשים אצל עו"ד) התקבלתי למשרד ממש נחמד, אנשים שעושה רושם שהם באמת טובים (יש כמה קטעים שדי מפריעים לי, אבל אין דבר כזה עבודה מושלמת..) בקיצור- המקום עצמו ממש שקט ובקושי יש לי עבודה אני יושבת כל יום 9 שעות ורק גולשת באינטרנט זה פשוט מטריף אותי.. אני יודעת, יש אנשים שיגידו- מה את בוכה? הלוואי עליי לקבל כסף בשביל גלישה באינטרנט. אבל אני מעדיפה שתהיה לי עבודה ושלא יהיה לי זמן כמעט לכלום מאשר לשבת 9 שעות ולא לעשות כלום. מנהלת המשרד היא בחורה ממש נחמדה, בגילי- בת 24 והיא אומרת שזו פשוט תקופה שקטה ושיהיו רגעים שבאמת תהיה הרבה עבודה אין לי בעיה לשבת ולחכות עד שתהיה עבודה, אבל העניין הוא שאני בכלל לא יודעת אם תחום של עריכת דין מתאים לי. אפילו שאני "רק" המזכירה פה ואני לא אמורה להתעסק במה שהולך בתיקים. אבל אני לא יכולה לעבוד במקום שמשעמם אותי... א. מצד אחד עושה רושם שהמקום פה ממש נחמד, וגם חבר שלי שבא לפה פעם אחרת ממש התלהב ואמר שכדאי לי להשאר- גם העו"ד אומרים "תודה" ו"בבקשה", מתייחסים אליי כאל בנאדם (על שבועיים פה הם הביאו לי 100 ש"ח לחג- שזה מאוד יפה לדעתי). הבוס של אמא של חבר שלי עשה לה פרצופים כשאבא שלה נפטר והיא לא הגיעה שבוע. הוא ממש לא אנושי ואני מפחדת שאם אני אעזוב אולי אני אפול על מקום כזה.. ב. מצד שני- ממש משעמם לי, אני לא יודעת אם בכלל אני רוצה לעבוד אצל עו"ד, אני לא אוהבת את התחום הזה.. ואני מחפשת עבודה לשנים, לא לחודשים. אני מקווה שהעברתי מה שרציתי לומר בצורה טובה בבקשה תתנו לי עצות.. תודה

המוקד

לקבל יחס אנושי זה כמובן דבר חשוב אבל השאלה היא בסופו של דבר מה את עושה כדי לדעת מהי העבודה שמתאימה לך ותאפשר לך להתקדם ולממש את הפוטנציאל האישי שלך. מה עשית בשביל להכיר את עצמך ? מאמר מומלץ : שאלות שיעזרו לך לצמוח בהצלחה, אמיר דרור

cleopatra2006

New member
זהו, אני לא עושה הרבה בשביל זה-

אני לא יודעת מה אפשר לעשות. חשבתי ללכת ליעוץ מקצועי ולימודי אבל הבנתי שזה סתם בזבוז כסף מבחינת לימודים- אני לא יודעת אם אני בכלל רוצה לעשות תואר, אני חושבת יותר על קורס מקצועי, אבל אני לא יודעת אם שווה להוציא כ"כ הרבה כסף על זה לגבי העבודה- אני אוהבת מקומות שקטים, שאין שם הרבה אנשים- מעדיפה עבודה מול מחשב שלא ישבו לי על הראש- כמה שפחות להתעסק עם אנשים אחרי העבודה בשירות לקוחות הבנתי על עצמי שאני רוצה ש-ק-ט.... צום קל למי שצם...

הקשבה לעצמך

לפעמים השאלה הגדולה הזאת לא מתבהרת בקלות ויכולות לעבור שנים עד שמגיעה תשובה. ובינתיים . . . נסי למצוא יותר ויותר דברים שמהם את נהנית מהם ועושים לך טוב הקשיבי לעצמך, לצרכים שלך, לרצונות שלך, למה ש"בא לך" ותבדקי כיצד את מתנהגת באותם רגעים וצום קל גם לך אמיר דרור

rmodai

New member
גיל 24 יש את הזמן והכוח לחיפוש עמוק

לא לותר את רק בכניסה לשוק העבודה וכדי לשרוד בו שנים צריך להתמחות במשהו שמדבר עליך משהו שבו את "את" במיטבך צאי וחפשי את זה תלמדי תקראי אולי תקטיני לחצי משרה ותשלבי לימודים את יכולה להיות שם מזכירת ערב ולעשות עבודות או קריאה ואז לא להשתעמם אני לא מאמינה שהיום בראיה לאחור זה הזמן לרוץ קדימה כי בגיל 30 תשאלי את עצמך מי אני ומה אני ורצוי שיהו לך תשובות בהצלחה רבה

למעלה