רוצה להתנדב לשנה
היי אנשים טובים!!!
אני זקוקה ממש לעזרתכם!!
מחר יש לי התייצבות בתל השומר, ואין לי מושג איך להכין את עצמי,
מה לשאול, איך להציג את עצמי, מה להבליט ומה לא וכו' כדי ליצור רושם טוב.
אז ככה: סיימתי בעיקרון שנתיים של שירות לאומי. וכן כן, תקראו לי משוגעת ומה שתרצו אבל אני רוצה לתרום עוד שנה, בצבא.
גם כי השנה אני מרגישה יותר בשלה כדי לתרום ובאמת להשפיע, וגם כי יש לי תחושת החמצה כזו של החוויה של הצבא שממש רציתי לעבור..
בקיצור, הנה כמה תפקידים שעניינו אותי:
משקית ת"ש
מדריכת חימ"ש
מפקדת כיתת טירונים
מאמנת סימולטור חיל הים
מדריכת צניחה
מאחזקת מצנחים
מאבחנת מדעי ההתנהגות
קצינת חימוש
מדריכה במסגרת החינוך הפנימייתי
אלה פחות או יותר... אשמח גם אם תגידו לי מה דעתכם על התפקידים, באיזה כדאי להתמקד יותר..
ומה ממומלץ.. (אם אתם מכירים מישהו שעשה את התפקיד..)ומה כדאי להגיד כדי לקבל את אותו תפקיד..
וכמובן אם בכלל אפשרי להתגייס רק לשנה אחת לתפקידים האלה או שישבצו אותי בדברים מעפנים?
ואגב חשוב לי ממש להתגייס במסגרת מעורבת ולא רק בנות, וגם שהתפקיד עצמו יהיה במסגרת מעורבת..
אשמח לכל תשובה אני ממש חייבת עזרה ואין לי מישהו שמבין לשאול!!!
תודה
חן
היי אנשים טובים!!!
אני זקוקה ממש לעזרתכם!!
מחר יש לי התייצבות בתל השומר, ואין לי מושג איך להכין את עצמי,
מה לשאול, איך להציג את עצמי, מה להבליט ומה לא וכו' כדי ליצור רושם טוב.
אז ככה: סיימתי בעיקרון שנתיים של שירות לאומי. וכן כן, תקראו לי משוגעת ומה שתרצו אבל אני רוצה לתרום עוד שנה, בצבא.
גם כי השנה אני מרגישה יותר בשלה כדי לתרום ובאמת להשפיע, וגם כי יש לי תחושת החמצה כזו של החוויה של הצבא שממש רציתי לעבור..
בקיצור, הנה כמה תפקידים שעניינו אותי:
משקית ת"ש
מדריכת חימ"ש
מפקדת כיתת טירונים
מאמנת סימולטור חיל הים
מדריכת צניחה
מאחזקת מצנחים
מאבחנת מדעי ההתנהגות
קצינת חימוש
מדריכה במסגרת החינוך הפנימייתי
אלה פחות או יותר... אשמח גם אם תגידו לי מה דעתכם על התפקידים, באיזה כדאי להתמקד יותר..
ומה ממומלץ.. (אם אתם מכירים מישהו שעשה את התפקיד..)ומה כדאי להגיד כדי לקבל את אותו תפקיד..
וכמובן אם בכלל אפשרי להתגייס רק לשנה אחת לתפקידים האלה או שישבצו אותי בדברים מעפנים?
ואגב חשוב לי ממש להתגייס במסגרת מעורבת ולא רק בנות, וגם שהתפקיד עצמו יהיה במסגרת מעורבת..
אשמח לכל תשובה אני ממש חייבת עזרה ואין לי מישהו שמבין לשאול!!!
תודה
חן