רוצה להתנדב לשנה

חן892

New member
רוצה להתנדב לשנה

היי אנשים טובים!!!
אני זקוקה ממש לעזרתכם!!
מחר יש לי התייצבות בתל השומר, ואין לי מושג איך להכין את עצמי,
מה לשאול, איך להציג את עצמי, מה להבליט ומה לא וכו' כדי ליצור רושם טוב.

אז ככה: סיימתי בעיקרון שנתיים של שירות לאומי. וכן כן, תקראו לי משוגעת ומה שתרצו אבל אני רוצה לתרום עוד שנה, בצבא.
גם כי השנה אני מרגישה יותר בשלה כדי לתרום ובאמת להשפיע, וגם כי יש לי תחושת החמצה כזו של החוויה של הצבא שממש רציתי לעבור..

בקיצור, הנה כמה תפקידים שעניינו אותי:

משקית ת"ש
מדריכת חימ"ש
מפקדת כיתת טירונים
מאמנת סימולטור חיל הים
מדריכת צניחה
מאחזקת מצנחים
מאבחנת מדעי ההתנהגות
קצינת חימוש
מדריכה במסגרת החינוך הפנימייתי

אלה פחות או יותר... אשמח גם אם תגידו לי מה דעתכם על התפקידים, באיזה כדאי להתמקד יותר..
ומה ממומלץ.. (אם אתם מכירים מישהו שעשה את התפקיד..)ומה כדאי להגיד כדי לקבל את אותו תפקיד..
וכמובן אם בכלל אפשרי להתגייס רק לשנה אחת לתפקידים האלה או שישבצו אותי בדברים מעפנים?
ואגב חשוב לי ממש להתגייס במסגרת מעורבת ולא רק בנות, וגם שהתפקיד עצמו יהיה במסגרת מעורבת..

אשמח לכל תשובה אני ממש חייבת עזרה ואין לי מישהו שמבין לשאול!!!
תודה :)
חן

נ ו ע ה 12

New member
היי

משום שדיברת על מסגרת מעורבת אני מניחה שקיבלת פטור מטעמי דת. זה נכון? אם כן אז זה לא הפורום המתאים. כאן אנחנו עוסקים בהתנדבות לאחר שניתן פטור מטעמים רפואים.
אגב, אני רוצה לקוות שאת לא בת 33, נכון? ;)

חן892

New member
נכון

קיבלתי פטור מטעמי דת. ואם זה לא אז באיזה פורום כן מדברים על זה? אם בכלל?
אגב אני לא מתכוונת לבקש תפקידים שנוחים לדת או התחשבות כלשהי...

ואני כיום בת 21 :)

נ ו ע ה 12

New member
הבנתי אותך...

קראתי באינטרנט שבשביל לבטל את הצהרת הדת את צריכה לשלוח פקס ללשכת הגיוס עם הבקשה (בצירוף שמך, ת"ז, טלפון וכתובת). לאחר מספר שבועות תזומני לראיון בו תישאלי מדוע את מעוניינת לבטל את ההצהרה.
יותר מזה אין לי ידע בנושא... לא בטוחה מה הפורום המתאים, אולי אולי מתגייסים. בהצלחה בהמשך הדרך.

חן892

New member
זה מה שעשיתי בדיוק

והראיון מחר :)
רשמתי גם בפורום מתגייסים.
תודה! =]

Run for a Fall

New member
היי

לא מכיר מקרים כאלה למען האמת, רק חשוב לי להבהיר שאם את מתגייסת לשנה בלבד, המון מהתפקידים שרשמת ייחסמו בפנייך ככל הנראה - התפקידים מצריכים קורסים או הסמכות ארוכות יחסית והצבא נוטה שלא לאשר את זה אם לא תחתמי לעוד זמן... בכל מקרה יש עוד המון תפקידים אחרים ומעניינים בצבא, שווה לבדוק ולהתעניין. בהצלחה!

חן892

New member
תודה !! :)

אגב היום הלכתי להתייצב ותנחשו איזה עצבים?
הם שלחו אותי הביתה בלי להגיד לי כלום ובלי לראיין אותי רק בגלל שהם לא אמרו לו להביא פטור מקורי....
מקווה שזאת לא ההתנהלות שלהם כל הזמן!! מבאס לגמרי..
אבל נקבע מחדש :)

Run for a Fall

New member
נו טוב...

צה״ל... ;) פעם הבאה תביאי כל מה שיש לך שיכול להיות קשור על כל מקרה

למעלה