רוצה לוודא משהו בבקשה

רוצה לוודא משהו בבקשה

אני ילידת 12/12/67 יש לי הרגשה שאת התקופה הקרובה בחיי אני אמורה להעביר בצורה מסויימת מאוד, כל עוד זה לא קשור ב"עבודה" פרופר - יען כי משרד 08:00-17:00. כל הסיפור ה"הזוי" סביב ההריון המבורך הזה כל הדברים שקורים לזוגי שלי בחייו האישיים כל הדברים שקורים לנו כזוג דלתות שנסגרות לי בחיים יכול להיות שאני לא מקבלת תשובה עדיין כי אני לא מוכנה לה? אולי מאותה סיבה אני לא רואה שום דלת שנפתחה - במקביל לזו שנסגרה? או לפני... תבורכי/ו

שירי

מה שעולה מאד ברור הוא שאת עוברת שנה מאד משמעותית כעת, שמביאה אותך לסוג של הרמוניה, שלמות וכו'. הרבה אנרגיה הולכת לכיוון המשפחה וזו שנה שמעצבת מחדש את המשפחה, והמשפחתיות בחייך. ניכר כי נושא העבודה מעט מאט קצב בגלל זה - אבל לא לדאוג זה זמני ונכון. יש באמת רק דברים טובים ואיזון שמגיעים. גם אם לא ברור עד הסוף מה קורה - עלייך לתת פשוט אמון בדרך ולהיות פתוחה לקבל מה שהיא תביא. הכל מבורך ונכון. לא הבנתי מה ששאלת על עבודה פרופר, משרד- אז לא שאלתי על זה.

יו אני מתה...

שכה יהיה לי טוב
קיבלתי עכשיו מייל שגרם לי בפתאומיות לראות דברים בצורה אחרת בצורה של האמונה וההליכה עם הלב והאינטואיציה והידיעה ששום דבר הרי לא קורה סתם, את התזמון לא תמיד אנחנו יכולים לבחור. צ'אקרת הבסיס שלי נפתחה לגמרי, וזה מתחבר לי עם פרץ היצירתיות שעובר עלי לאחרונה. אתמול אני קולטת את עצמי קמה לבלוק ציור, אחרי שעשיתי לעצמי מדיטציה עם שני קריסטלים מאוד "חזקים" על שתי צ'אקרות מרכזיות. ואני מציירת עם העפרון ונותנת לו לשייט לי על הדף. אני רק נשמעת להוראות שלו. ציירתי אשה בהריון... זה מאוד מתחבר לי למה שאמרת בנוגע למשפחתיות. "עבודה פרופר, משרד...." קרי המשרות שהיו לי עד עכשיו. לוגיסטיקה, אדמיניסטרציה... כאלו. תודה

למעלה