רוצה לומר לכן משהו

רוצה לומר לכן משהו

בגלל מצב משפחתי והמתחים הרבים שיש לי כרגע בבית. החלטתי לקחת חופשה קצרה ולהרגע. אני ירדתי היום לאילת החמימה להנפש ולהרגע. לכן ביקשתי מאיריס לדאג לכל מה שקשור למפגש ביום חמישי כי אני לא יהיה בו. מאחלת לכל המגיעים נסיעה בטוחה והרבה הנאה ולמידה בו. צר לי עם אכזבתי מישהו או להפך שמחתי . נפגש במפגש הבא . אז בקיצור השתדל לעשות חיים מחר אני כמובן הלך לחנות צמר בעיר לראות מה חדש בו. אז שרון שלא הגיע את המסרגות והחוברת להשאיר אצל איריס בבקשה. ולך איריס סליחה שלא עוזרת תודה על שאת מחליפה אותי כי את פשוט אשה מקסימה ושמחה על כל רגע שאנחנו ביחד. ומי בא לעזרתך כמובן אסתי אז תודה לשתיכן אוהבת את כולם פשוט חייבת להרגע רגע לפני פיצוץ.
גדול מכל ה
לכולכםשולי

iris3111

New member
שולי תודה הסמקתי../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

מאחלת לאימך שתבריא כמה שיותר מהר. ולך יקירתי תנוחי הינפשי לך תהני כי מחכה לך עבודה כשאת חוזרת. לארגן מיפגש נגלה שניה. לאסתי הרבה תודה על העזרה ביום חמישי
אוהבת אותך. להתראות ביום חמישי

1אסתיפ

New member
שולי חופשה נעימה

קחי אוויר וכוח, כי דרך ארוכה לפניך. בברכת חופש נעים . אסתי

שויו

New member
חופשה נעימה, מנוחה ואגירת כוחות

שולי, לא מכירה אותך אישית אבל מאחלת לך כל טוב שבעולם. אני חושבת שלכולנו ישנם רגעים שכאלה וטוב שאת ידעת לתת לעצמך את החופש הזה שהוא כל כך חשוב לפעמים. אז תהני ותאגרי כוחות מחודשים .

sara c

New member
שולי

תנוחי תבלי תנקי את הראש תתמאלי אנרגיות וכוחות מי כמוני מבינה אותך אוהבת אותךsara

sara c

New member
יום הולדת

SUERTE!!!!!! מזל טוב ילדה החודה ו גם להורים מכל הלב SARA

חופשה נעימה איזה כיף עכשיו באילת

חמים ונעים חבל שלא חשבת על לקחת חלק מאיתנו במזוודה ח ח ח סתם צחקתי הלוואי וגם אני יכולתי להגיע עכשיו לאילת. בישבילי חופשה טובה ומהנה זה רק באילת שקט, כיף והנאה. תחזרי עם כוחות מחודשים.

tova האחת

New member
שולי,עכשיו נכנסתי-חופש נעים

סוף סוף את דואגת גם לך קצת.אוספת כוחות להמשך.
מתגעגעת.

למעלה