רוצה לחזור להתחייבות יומית

אתי אתי

New member
רוצה לחזור להתחייבות יומית

ימים מבולבלים עם האוכל...צריכה יד על בסיס יומי... היום אני רוצה להתחייב לרשום מה אני אוכלת. מי מצטרפת?

קלריסה

New member
אני אני אני אני

התחייבות יומית, כן? או קיי: אני מתחייבת על לא יותר מ-3 קפה לא יותר מ-5 כריכים מלחם קל (עם מה?) לא יותר מארוחה אחת סבירה - עדיף בלי קמח וסוכר לבנים ורעילים
ו... פרי מה דעתך? אמרי לי, את בדיאטה את? מה עוד רציתי לומר? כן, אני רוצה להתחייב על ספורט, אבל היום לא, אז אתחייב לכך ביום אחר
אני הרבה זמן לא הצלחתי לחזור למסגרת של הדיאטה. ביום ראשון התחלתי, ואני חייבת, חייבת, חייבת לחזור, כי עליתי איזה 2 קילו, מפגרת שכמותי

אתי אתי

New member
מותק (ארוך)

הפסקת קמח לבן וסוכר? ממתי? איך הולך? לך כתבתי פעם על תהליך גמילה? לגבי התוכנית שלך, מה עם ירקות? להוסיף להוסיף, וגם חלבון, מעבר למה ששמים בכריך. ופירות - כמה קלוריות את צריכה לאכול? (זה תלוי בכמה קלוריות את אוכלת בד"כ) ואיך הלך??? ואז מה 2 קילו, לא יפה להעליב בחורה נפלאה ונהדרת כמוך !!! אנחנו כאן במסע לחיים, אז לפעמים גם עולים...החוכמה זה לחזור למסלול ולהמשיך
. לגבי - וידוי, נכנסתי להריון עם עודף של 3 קילו, זה לא קרה לי בהריונות הקודמים, והפעם בגלל הירידה בקצב צב עייף אחרי הלידה הקודמת, גם חשוב לי לעלות פחות ממה שעליתי קודם (15 ק"ג). כך שהאוכל שלי עכשיו זה עניין גדול בשבילי, עד עכשיו עדיין לא עליתי (כפיים, כפיים) אבל סוף סוף נגמרו לי הבחילות (פחות או יותר) ואני ממש רעבה...
. יש לי את כל התשובות בראש, החוכמה זה ליישם, ובשביל זה אני צריכה את התמיכה של הפורום... הזה...

קלריסה

New member
לפחות את עושה את זה בחוכמה

נו, טוב, אחרי 3 הריונות את כבר נעשית מקצוענית
גם אני חושבת שבהריון הבא אהיה יותר שקולה, אבל כך גם אמרתי בפעם הקודמת. בכלל.. בזמן האחרון אני משתעשעת ברעיון, וזו כבר התלבטות בפני עצמה (האם לגרום לילד להיות ילד סנדויץ') ספרי לי על הגמילה, לא ידעתי שזה סיפור בפני עצמו. אתמול שמרתי כל היום,אבל בערב אכלתי פסטה "לבנה". לא נורא, אני אומרת לעצמי, העיקר שלא השתוללתי אחרי כן ספרי עוד

1אורניתה

New member
לגבי פסטה לבנה

אני עושה לך עליה 90% הנחה,פסטה לבנה מאיכות טובה (סמולינה מחיטת דורום) היא פסטה מחיטה קשה במיוחד ולא עמילנית ודווקא היא מכל המוצרים הלבנים דווקא לא נחשבת ללבנה בגלל שהיא מתפרקת יחסית לאט בגוף אפילו יותר לאט מאורז מלא!! ואגב ככל שהפסטה גדולה ורחבה יתר היא קשה יותר לעיכול ולכן טובה יותר לדיאטה כי היא מאריכה את תחושת השובע!! נו אז לדעתי ואתי בטטט ווו חחח תסכים את בסדר!!!

קלריסה

New member
היי, תודה חמודה

גם על עצם התשובה וגם על התוכן שלה כמובן אז אני בסדר איזה יופי לי! כבר יום רביעי היום הלוואי, הלוואי שאני אחזיק מעמד כל השבוע כי התחלה טובה היא המפתח לדיאטה ממושכת
* וכבר ממש הגיע הזמן להמשיך לרדת

חן123

New member
רק 15...

אני בהריון הקודם העלתי 24... מקווה בהריון הנוכחי לא לעלות יותר מ 12. בנתיים עליתי ק"ג אחד, אז אני די מרוצה

קלריסה

New member
מה קורה פה? ../images/Emo12.gif

כל מנהלות הפורום הזה בהיריון? או שזה כמו הכיסא המפורסם של הקופאיות בסופר באשדוד - שמי שהתיישבה עליו נכנסה להיריון? תגידו.. כדאי לי אולי להגיש מועמדות לסיוע בניהול הפורום הזה?
בהצלחה, מתוקה, כנראה לא שמתי לב שסיפרת את הדבר הכל כך חשוב ושמח הזה! כמה ילדים כבר יש לך ברוכשם?

חן123

New member
לא פספסת כי לא כתבתי

למעשה ניצלתי את ההודעה הזאת לצאת מהארון יש לנו ילד אחד, חמוד בן 3. אחרי הריון קשה מאוד מאוד מאוד, שגם הושג שלא כדרך הטבע. ההריון הנוכחי הוא הריון שלישי, אחרי שאת ההריון הראשון איבדתי בשבוע 11. מה שמביא אותי להיסטריות אין סופיות וחרדות קיומיות

קלריסה

New member
../images/Emo50.gif וכל הברכות הקיימות!

שיהיה לך בכיף גדול ובמזל טוב ובקלות! איזה יופי לשמוע בשורות כאלה, איזה יופי! אני מבינה את הלחץ והחששות באיזה שבוע את?

H T S

New member
../images/Emo6.gifברכות להריוניות

אני מבינה שפיספתי המון ידע...מה קורה???

למעלה