רוצה לחלוק איתכם משו שכתבתי אתמול.

גילתי

New member
רוצה לחלוק איתכם משו שכתבתי אתמול.

ואתם שותקים, בני זונות פחדנים. אתם רואים את גודל הסבל שרק ממשיך לחנוק אותי כמו חבל אתם יודעים שלי, לבדי, אין שום סיכוי מולו, ושבידיכם יש את כל הכוח כדי להפילו אבל אתם שותקים, ולא רואים שבעצם את הרוע שלו אתם מפתחים. אתם בוחרים שלא לראות את גודל הכאב שאני חווה שוב ושוב, אתם בוחרים פשוט להתעלם ממני, כאילו שאני זבוב. אני לא חושבת שאוכל להחזיק מעמד עוד, הפצעים עמוקים מידי, ואין לי סיכויים לשרוד רק מילת אזהרה, רגע לפני שאתפוגג ואעלם- חישבו על המחר, העתיד שלכם!, הרי יגיע היום בו הוא ל איסתפק בי, וירצה יותר, אז הוא יבחר מביניכם קורבן אחר. קורבן שיאלץ לעבור את כל מה שאני עברתי, גיהנום שלם. רק כמה חבל, שאז כבר יהיה מאוחר מידי להתחיל להילחם. הדיקטטורה תשלוט, כן, גם בכם, ואתם תצטערו על כל שנות השתיקה שלכם. אני אז אתבונן בכם מבעד לענן שבו אחיה ואשמח, הו, כמה מרוצה אני אהיה... כי מגיע לכם, כל מכה ומכה והלוואי ושתחיו עד שתמותו ככה. אין בליבי רחמים, וטינה תהיה ודאי, רק מפני שנתתם לו להרוס לגמרי את כל חיי. אין מחילה, ולא תהיה לעולם. הרשו לי רק להוסיף, לכם, לכולכם- אמרתי!, מגיע לכם!!!

One lOVe

New member
קראתי ...

קראתי ו.. כנראה שאת כועסת או מרגישה רע עם משהו שמישהו עשה לך בכל מקרה זה יפה!!! רק רציתי להגיד

מורני !

New member
גילתי שלי ../images/Emo20.gif

האמת אני שמחה שכתבת את זה, אני שמחה שאת מודעת לזה שמה שהוא עושה לא בסדר, שהוא משתלט על הבית בדיקטטורה שלו. את יכולה לצאת משם ולא בדרך הרע, אלא בדרך הטובה. את יכולה להחליט שהוא לא יפגע בך יותר ולצאת משם ולבנות את עצמך מחדש במקום אחר. את יכולה, את מספיק חזקה כדי ללכת. אוהבת אותך

ה מוזה

New member
איפה שיש שתיקה , הרוע מתגבר ..

גילתי , מכתב קשה ונוקב . אינני יודעת על איזו סיטואציה בדיוק המכתב מדבר אבל - אני בהחלט מקווה שיהיה לך את כוחות הנפש הנדרשים כדי לצאת מהגיהנום שאת נמצאת בו , גם ללא עזרת השותקים .. קשר השתיקה לפעמים הוא לא פחות חמור מהמעשה עצמו , כואב לקרוא שיש אלו הרואים את סבלך ,היכולים לעזור לך - ושותקים . היי חזקה , האמיני בעצמך .. עמדי מול הדיקטטורה - כי מול רצון עז ואמונה בעצמך את תוכלי לעמוד מול כל דבר ומול כל אחד ..

להיות לבד במעגל הטירוף../images/Emo31.gif../images/Emo10.gif../images/Emo140.gif

להיות לבד במעגל הטירוף זה רק מכפיל ומשלש את הכאב יש לך כעס רב על השותקים ובצדק. השותקים משתפים פעולה מעצימים את כוח הטירוף ומבטיחים לו שליטה. אסור לשתוק! צריך לגונן על השפיות ולהפיל את הטירוף. אני מסכימה עם המשפט שלך "הדיקטטורה תשלוט, כן, גם בכם" אין לי ספק שזה נכון. כמו סרטן בגוף האדם לא ינוח עד שלא יכלה כל חלקה טובה. לכן צריך בהחלט להביס אותו כל עוד הוא קטן. מקווה שאת הכוח הנפשי שהשקעת במחאה שכתבת יעמוד לצדך במלחמה שלך וכן תצליחי ללהפיל אותו. מכל ה

קורין1

New member
גילתי....היה לי מאוד קשה....

לקרוא את מה שכתבת, קשר השתיקה לפעמים נובע מפחד או אוליי בנתינת הכרה למעשה, אם אני שותק ומתעלם כאילו שזה לא קורה. בכל אופן לדעתי אסור לשתוק, את צריכה לעשות משהו בנידון כי ברור מאוד שמה שקורה מעבר למילים אלה שאת כותבת פוגע בך מאוד, את יכולה לבחור אם לתת לו להמשיך או להפסיק את זה בזה שתיפני לגורמים חיצוניים שיעזרו לך בכך, כדיי שהוא ישלם על מה שעשה לך. אני מאחלת לך המון הצלחה וכוח, אני בטוחה שתוכלי לצאת מזה באהבה

למעלה