רוצה לחלוק...

ayelet i

New member
רוצה לחלוק...

כל מיני דברים שעשיתי - אולי יתן למישהו רעיון למתנות לחג : חמסה - הכי פשוט שיש : 1. צבעתי את המסגרת 2. הדבקתי תמונה ע"ג כל החמסה 3. יצרתי סדקים בעזרת step 1+2 4. לכה וזהו. נכון פשוט?

ayelet i

New member
קופסא...

הקופסא צבועה ב"שיטת הנר" : 1. צובעים בצבע אחד 2. משפשפים נר ע"ג המשטח. 3. צובעים שכבה של צבע נוסף, שונה מהראשון 4. משייפים עם ברזלית את השכבה העליונה - כך שהתחתונה תציץ. בקופסא הנוכחית ציירתי אחרי שסיימתי.

ayelet i

New member
ועוד קופסא...

כאן צבעתי את גוף הקופסא ב"שיטת הנר" (ליימינג? אני צודקת?...). את המכסה צבעתי בצבע אחד, הדבקתי את המדבקה ועשיתי סדקים. זהו.

ayelet i

New member
ושעון...

שוב - צבע, תמונה, דסקים ולכה. בקצוות הדבקתי עיטורים. וזהו לעת עתה. עכשיו עובדת על מתנות חדשות... ותודה שהרשתם לי לחלוק!

Aשיר

New member
עבודות מקסימות !../images/Emo23.gif

אני ממש מוקסמת. כיף לך שאת כזו כשרונית. כל הכבוד. אשמח לראות עוד !

אילת ע

New member
אילת הי גם לי קוראים אילת...

השעון מדהים ביופיו!!!! מהמם איפה קנית את צורת הפרפר? מהמם

Lela

New member
הקופסא הזו מדהימה!

גם שאר העבודות יפות, אך זו מצאה חן בעיני במיוחד!

Aשיר

New member
שאלה קטנה. בעצם שתיים...../images/Emo24.gif

באיזה סוג צבעים את משתמשת ? וזו תמונה אחת או שתי תמונות מודבקות זו על זו ? ושאלה נוספת- לי אין בכלל צבעים בבית, ואחרי שראיתי את העבודות הנהדרות שלך נורא מדגדג לי בקצות האצבעות... אילו צבעים כדאי לי לקנות בתור קנייה התחלתית ? תודה מראש על כל תשובה שאקבל
שירA

ayelet i

New member
אז ראשית - המון המון תודה!

נורא כיף לקבל פידבקים על העבודות! 1. לגבי הצבעים - אני משתמשת בצבעים אקריליים שניתן לקנות בכל חנות יצירה. (תשאלי - בד"כ בכל חנות יש כמה סוגים) הם לא זולים - אם לוקחים בחשבון שבקבוק קטן עולה בד"כ בין 8-10 ש"ח בערך (יש מבצעים ולפעמים אם את קונה כמה יש הנחה) אבל - כשאת צובעת משטחים קטנים - כמו בעבודות לעיל - הם מחזיקים מעמד הרבה זמן. (יש שמערבבים לעצמם גוונים - ואני מודה - בד"כ מתעצלת וקונה אותם מוכנים) 2. לגבי התמונות - בחנויות היצירה אפשר למצוא גם פוסטרים, בדיוק למטרה הזאת. קניתי לי כמה עם המון תמונות קטנות (שמשמשות אותי להמון עבודות) - כל פוסטר עולה כ - 12 ש"ח. בחמסה, למשל, גזרתי מהפוסטר בדיוק את הצורה של החמסה - כך שלא הייתי צריכה לעשות דבר פרט להדבקת התמונה ע"ג המשטח. מקווה שעזרתי ואני אשמח לענות אם יהיו לך עוד שאלות.

sigaliot

New member
יפה מאוד!!!!!

איזה כיף להיכנס לפורום ולמצוא תמונות...

av_i_va

New member
עבודות מקסימות../images/Emo140.gif

אעלה את התמונות לגלריה שלך. שלחי לנו עוד

ayelet i

New member
תודה תודה תודה !!! ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

עכשיו עשיתן לי יותר חשק להמשיך ולעבוד על מתנות ראש השנה...

dili

New member
רגע...גם אני ../images/Emo8.gif

מקסים!!! יופי של עבודות!

למעלה