רוצה לטוס ליפן...אבל

רוצה לטוס ליפן...אבל

פוחדת. אני רוצה לטוס חעבוד בתור מארחת. יפן מאז ומתמיד מאד עניינה אותי ועוד מעט אני מתחילה ללמוד. הבעיה שאין לי שותפה ואנשים אמרו לי שיפן זה מקום קצת מפחיד להגיע אליו לבד זה באמת ככה...? אנשים שם לא מדברים אנגלית? וזה לא כמו שאר המקומות בעולם שכל שתי דקות אני אתקל בדובר עברית..? אשמח לקבל מידע לגבי גסטהאוסים זולים בטוקיו ומועדונים אקסקלוסיבם ושוים שאוכל לעבוד בהם

sani48

New member
היי לולה

ביפן מדברים קצת אנגלית(בעיקר בטוקיו),אבל היפנים אנשים בישנים מאוד כך שהם יעדיפו לא לדבר באנגלית,וגם חלק גדול מהם באמת לא יודע,כמו כן יפן זה לא תיאלנד שאת תיתקלי בהרבה ישראלים,יש ישראלים אבל בכמויות קטנות,לטייל זה אמנם לא בעיה לפי דעתי לבד,אבל בקשר לעבודה של מארחת,את צריכה לדעת שאמנם עושים בזה הרבה כסף,אבל זה לא עבודה שמתאימה לכל אחת,צריך הרבה סבלנות,היפנים אוהבים לשתות הרבה,ואת אמורה לארח להם להם לחברה,תחשבי מה זה אומר,במיוחד שהם לא מדברים הרבה אנגלית,חוץ מזה חשוב שתעבדי במקום בטוח שלא יהיה לך בו סכנה,מועדונים טובים יש לך ברופנוגי,יש מועדון מאוד מפורסם שמנהל אותו בחור חצי ישראלי,שאני יזכר בשם של המועדון אני יגיד לך(עבר הרבה זמן מאז שהייתי שם), חוץ מזה יש לי חברים יפנים שגרים שם אני יכול להגיד להם שיבדקו בשבילך אם את רוצה(אבל על תבני עלהם),אני אישית אף פעם לא ישנתי בגסטהאוס ביפן,אבל ככל הידוע לי אין הרבה גסטאוסים שם,ואם זה משהו זול,זה אמור להיות בתנאים גרועים,והמלונות מאוד יקרים,לכן במידה ואת הולכת לעבוד את צריכה לדאוג לעצמך לדירה(שזה גם לא זול,אבל זה עדיף),עוד אופציה של עבודה זה ברמנית אבל לא עושים בזה הרבה כסף(יחסית ליפן),הדבר הכי חשוב שאת צריכה להבין שאת הולכת לעבוד שם באופן לא חוקי,זה תאמרת שאין לך ויזת עבודה,אם תופסים אותך מעיפים אותך עם חותמת שחורה,וגם הרבה מקומות יראו שיש לך ויזה רק ל3 חודשים ולא ירצו להעסיק אותך,לכן תעשי את השיקולים שלך אם בא לך על כל הבלאגן הזה. ביי בנתיים

למעלה