רוצה לכתוב מכתב לילדה שלי

רוצה לכתוב מכתב לילדה שלי

אבל אני לא בטוחה שאצליח. אני כבר מתחילה לבכות. רוצה לכתוב לילדה שלי, שלא יודעת לקרוא, שספק אם אי פעם תדע, רוצה לכתוב לך מכתב מאמא לילדה, אמא שאוהבת אותך, אמא שסובלת ממך, אמא שלפעמים לא יכולה יותר, אמא שמפנטזת על ילדה אחרת, ילדה ככל הילדות, אמא שרוצה להיות הכי טובה בעולם לילדה שלה, אמא שבוכה מהצביטות של הידיים הקטנות והחזקות שלך אמא שסובלת מהבעיטות של הרגליים הקטנות והחזקות שלך אמא שלא מבינה איך הגעת אליה, ולמה החיים שלה התהפכו לפתע פתאום, אמא שבוכה בלילות.

מיקי 35

New member
חייב להגיב...

ולא יודע איך... מרגיש את הכאב שלך, את הכאב של הילדה שלך... את הפנטזיה שלך... תהיי חזקה... למענך ולמענה

ה מוזה

New member
כל ילד הוא שיר ../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif../images/Emo23.gif

כל ילד הוא שיר להוריו מתנה כל ילד הוא שיר שהקב"ה ברא אך הוא טרם הכיר חוקי הלחנה. אות אחר אות, ותו אחר תו נעזור לו לבנות את ניגון חייו. שידע לכוון את צליל מיתריו שישכיל לנגן את מיטב לחניו. כל ילד הוא שיר להוריו מתנה אם נדע להאיר את דרכו נכונה. ונכון...אולי זו לא הילדה אליה פיללת .. אבל היא מיוחדת היא שיר קסום שמחובר אליך בנימים של אהבה .. תינוק בא לעולם ... ואם נהפוך את המילה תינוק ..נקבל תיקון .. נשלחה אליך מתנה .. היא לא ככל הילדות כי היא שיר יחיד ומיוחד .. שבא ללמד אותך ..לחן חדש.. וביחד תצרו דואט של הלב
ברוכה הבאה למכתב....

למעלה