רוצה ללמד חשבון בבית. מה עושים

רוצה ללמד חשבון בבית. מה עושים../images/Emo2.gif

הילד הולך לכיתה א' בשנה הבאה ואני לא סומך על מורים לחשבון בבית ספר יסודי. אני רוצה שהוא יהיה מוכן אבל אל רוצה ללמד לא נכון בעצמי

../images/Emo140.gif ברוך הבא, הכי מקורי בעולם 2

עכשיו לא הבנתי
- הילד כן הולך לכיתה א' או לא... יש לי חוסר הבנה בשאלה, ועל כן אשאל אותך כמה שאלות הבהרה, לאחר שתענה, אולי אוכל משהו לעזור בתשובות.... אתה מחפש דרך ללמד אותו חשבון בנוסף לבית הספר, במקום בית הספר ? באיזו רמה אתה רוצה שהוא יהיה בכיתה א' - בתחילתה ובסופה.. האם אתה מתכוון שהוא ילמד גם את המשך הלימודים בבית ? כלומר... יילך לבי"ס אבל ילמד בעצמו בבית ? קצת תסביר... בבקשה...

לכל זמן ועת לכל חפץ...

נראה לי שכדאי לברר מי המורה שילמד (אם יודעים) ולדעת איך בשנים הקודמות עשה זאת (אם אפשר לדעת) ורק אז לחשוב אם יש צורך בחיזוקים. כמו כן נדמה לי, שכדאי לתת חיזוקים אם תהיה בעיה. בדרך כלל ילדים תופסים באופן טבעי טוב מאד, אם אין שום בעיות... למה לחשוב כבר מעכשיו שעלולה להיות בעיה ושביה"ס לא יכול להתמודד עם זה ? אלא אם יש לך סיבה טובה לחשוב כך... ותוכל לשתף אותנו...

דליה.ד

New member
חוסר אמון

ועוד לפני שנכנסתם למערכת...אין לי ספק שהילד "יריח" את התחושה שלך ויתנהג בהתאם. אין לי מושג מה אתה מצפה מהילד ו/או מבית הספר אבל כדאי שתבהיר לעצמך מה הצפיות שלך ואם הילד יכול לעמוד בהן.

למעלה