רוצה ללמוד אוריגאמי

pulke

New member
רוצה ללמוד אוריגאמי

שלום לכולם! אני רוצה להתחיל להתעסק קצת באוריגאמי, אך אין לי מושג איפה אפשר לקנות דפים וספרי עזר ברורים למתחילים (אני גר בת"א..) אשמח מאוד אם תתרמו מניסיונכם והידע הרב שלכם לעזור לי לעשות את צעדי הראשונים בתחום. (נכנסתי לאתר האוריגאמי הישראלי אך אני מעוניין לקנות הת הדברים בחנות רגילה ולא באינטרנט..) תודה מראש, ערן.

bshuval

New member
המרכז הישראלי לאוריגאמי

ערן, למרכז הישראלי לאוריגאמי יש גם חנות רגילה, ברחוב ביאליק 77 ברמת גן. שעות הפתיחה של המרכז רשומות באתר, ואם תתקשר תוכל לוודא בדיוק מתי הוא פתוח. אתה מוזמן ללכת לשם ולקנות דפים וספרים למתחילים. בן כמה אתה?

pulke

New member
תודה

תודה על התשובה המהירה.. אין עוד מקומות לקניית ספרים ודפים? לשאלתך, אני בן 21..

giladznaor

New member
חנויות פיסיות

שבהם ניתן לקנות דפי אוריגמי כמעט ואין. האמת שהיום הייתי בחנות אומנות כאן בחיפה (משהו עם "נועה", באיזור מרכז חורב), ודווקא היום להם כמה חבילות של דפי אוריגמי. אני באופן אישי מאוד לא התרדמתי מהאיכות. היו שם גם כמה ספרי אוריגמי ביפנית, ברמה מאוד נמוכה. ספרים ניתן למצוא בד"כ בסטימצקי או צומת הספרים, אבל המגוון מצומצם מאוד. אני בכל זאת אמליץ על רכישה דרך האינטרנט. אני מציע שתבדוק בסעיף הקישורים האתר של גלעד אהרוני. למטה יש לו סעיף של חנויות למוצרי אוריגמי. כל החנויות שהוא מציע שם הם חנויות שיש להרבה אנשים ניסיון טוב איתם, ואני לא שמעתי על אפילו תלונה אחת לגבי אף אחד מהם (חוץ מהמחיר, אולי). וכמובן, כמו שבועז כבר ציין, יש את המרכז הישראלי לאוריגמי.

למעלה