רוצה ללמוד אינטילגנציה מלאכותית ו..

ofir3dvb

New member
רוצה ללמוד אינטילגנציה מלאכותית ו..

שלום לכולם, אני עומד בפי החלטה שבה עלי לבחור מסלול באוניברסיטת בן גוריון, יש את מסלול ההנדסת תוכנה ויש את מסלול מדעי המחשב שאני מתלבט בינהם, כולם אומרים לי שתכלס זה אותו הדבר רק שבהנדסת תוכנה לומדים עוד שנה ובמדעי המחשב לומדים יותר מתמטיקה ויותר אלגוריתמים. איך אני אמור לדעת מה לבחור? הייתי רוצה ללמוד אינטליגנציה מלאכותית ומערכות Real Time איזה מסלול יתאים לי? איזה מסלול נחשב יותר? ולאן אפשר להתפתח מכל אחד מהמסלולים? תודה.

vinney

Well-known member
לא ברור כל כך

על איזה תואר מדובר, באיזה שלב של הלימודים אתה, מה ההבדלים בין המסלולים המדוברים, מה התוכניות שלך לעתיד, מבחינת המשך לימודים גבוהים?

ofir3dvb

New member
חח כנראה לא הבהרתי את עצמי טוב

קודם כל תודה על התגובה, אני רוצה להתקבל לעתודה, עדין לא התחלתי לימודים אקדמאיים כל שהם אך עלי לבחור שלוש עדיפויות וכפי שכתבתי בהודעה הראשונה אינני יודע איזה מסלול לבחור - הנדסת תוכנה או מדעי המחשב. איני יודע מה ההבדלים בין שני המסלולים ולכן איני יודע איזה מסלול לבחור ולכן כתבתי את ההודעה. "איך אני אמור לדעת מה לבחור? הייתי רוצה ללמוד אינטליגנציה מלאכותית ומערכות Real Time איזה מסלול יתאים לי? איזה מסלול נחשב יותר? ולאן אפשר להתפתח מכל אחד מהמסלולים?" אני מקווה שהפעם זה יותר ברור. תודה.

vinney

Well-known member
אני חושב שאם מדובר בעתודה

אז תרשם לאן שיש לך את הסיכויים הכי טובים להתקבל. זה לא משנה מבחינה מעשית, אם זה הנדסת תוכנה או מדעי המחשב, ותוכל להמשיך משניהם לתואר שני במשעי המחשב ולהתעמק בבינה מלאכותית.

למעלה