רוצה ללמוד עיצוב מוצר

lnaim21

New member
רוצה ללמוד עיצוב מוצר

שלום אני בחורה בת 21 ואני מעונינת ללמוד עיצוב מוצר/ עיצוב תעשייתי . רציתי לשאול איפה אפשר ללמוד לתואר ראשון מקצוע זה , והאם יש עבודה בזה. אשמח אם תעזרו לי.

ike

New member
עיצוב המוצר

ישנם כיום הרבה מוסדות שמעניקים תואר בעיצוב ביניהם בצלאל וחולון והמצטרפים היותר צעירים בעסקי הדיפלומות ביניהם,ויטל/שנקר,אסכולה/מימד(אני לא יודע היטב על איזה סוג תואר מדובר),מכללת הדסה(תואר הנדסאי), וישנם כמובן עוד מוסדות אבל אני אישית לא בקיא בסוגי תארים או תעודות שהם מעניקים בסיום הלימודים.תוכלי לברר פרטים מדוייקים אם תטלפני למוסדות אלו(דפי-זהב) ותבקשי פרטים(לא להיתבייש לשאול בידיוק איזה תואר,מטעם מי הוא מוענק והאם אכן התואר אושר או שהוא בתהליכים). אני הייתי ממליץ מעבר לתואר לברר על מהות הבית ספר מפי תלמידים או בוגרים של אותו המוסד.נסי לקבל חוות דעת שונות ולנסות להבין מה בסופו של דבר מתאים לך. המקצוע בארצינו הוא לא קל אבל מי שטוב ומיתעקש-עובד. לגבי הלימודים עצמם פחות חשוב התואר, ויותר התכנים ואופי המוסד. לכל מקום יש את היתרונות והחסרונות שלו,שוב בסופו של דבר תצטרכי להפעיל את שיקול דעתך ולראות מה מתאים לך.לבסוף עדיין תיצטרכי לעבור את בחינות הקבלה,לקנות מחברת,עפרון ומחק ולהתחיל את הלימודים.בהצלחה את מוזמנת לשתף אותנו בכל התהליך שניראה לי יהיה מאוד מעניין.

בני10

New member
אייק, "המקצוע לא קל" = אנדרסטייטמנט

אייק, אני מבין שאתה מעדיף לדבר ב-Understatement. כדאי שתגיד - המקצוע קשה מאוד בארצנו. אגב, זה נכון לגבי כל מקצועות העיצוב (פרט, אולי לעיצוב אופנה). כי הראש היהודי מנסה להתחכם ולחסוך בתכנון ובעיצוב - ראה מקרה אולמי ורסאי.

אייק

New member
אין ספק שההגדרה "קשה מאוד" לצערי...

יותר מיתקרבת למציאות,אבל בכל זאת רואים מספיק דוגמאות לכאלו שכן מצליחים במקצוע.אני מקווה שאלו שמתענינים במקצוע לא יוותרו בגלל שיקול זה,למרות שמצב השוק כיום בארצנו בהחלט רחוק מלעודד את מקצועות העיצוב.

למעלה