רוצה ללמוד

בעז א

New member
רוצה ללמוד

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ללמוד רפואה סינית . הבעיה שלי היא שאני ממש לא מצליח להבין איפה הכי מתאים לי (ואני אנסה לפרט) ללמוד. מצד אחד אני גר בצפון והייתי רוצה להישאר ללמוד באזור מצד שני השם של מקום שהלימודים מאד חשוב לי (או יותר נכון לא רוצה ללמוד במכללות "שקר כלשהוא") כששאלתי אנשים מהתחום הם לא הזכירו מקומות בצפון אבל הם למדו במרכז. בנוסף אני חפש מקום שיעמיק בצורה הטובה ביותר ברפואה מערבית... אני אשמח לטיפים בחיפוש,המלצות למקומות(מאנשים החפים מאינטרסים) או כל הערה או הארה.... תודה מראש, בעז

מכללות ללימוד רפואה סינית

היי בעז, אני מצרפת לך קישור לקובץ PDF שמדבר בדיוק על כל השאלות שציינת. הוא גם כולל רשימת מכללות שמלמדות על פי סטנדרטים שנקבעו על ידי האגודה הישראלית לריפוי סיני מסורתי, שזה היום הגוף המוביל בארץ, והם הגבוהים והמעמיקים שיש היום. כל מכללה רצינית מיישרת קו עם סטנדרט זה. לגבי מיקום- זו כבר החלטה שלך, במרכז יש לך יותר אפשרויות, בצפון פחות. בכל מקרה, תעבור על הקובץ, הוא יתן לך הרבה תשובות ואני מקווה שגם מספיק מידע כדי שתוכל לעשות את ההחלטה הכי נכונה עבורך. בהצלחה, יעל

נעמי67

New member
../images/Emo131.gifרוצה ללמוד

בוקר טוב בועז, אני לומדת שנה ב' רפואה סינית במכללה באיזור חיפה. אשמח לסייע בהתלבטות. יום מבורך,

בעז א

New member
המון תודה

לשתיכן, יעל אכן ה PDF ששלחת בהחלט עזר. נעמי, תודה על ההתיחסות . אני מעולם לא טופלתי ברפואה סינית אבל מתוך תפיסת העולם שאני מגיע איתה ,אני מרגיש שהמקום שהכי מתאים- לי זה המקום שמעמיק בצורה הטובה ביותר ברפואה מערבית. אשמח לדעות אחרות או כל דבר שעוזר תודה מראש

ינוקא1

New member
יש תוכנית רפואה מערבית

מצויינת במזרח מערב. זה אחד הדברים שאני זוכר משם הכי לטובה. זה משהו כמו 8 שעות אקדמיות לשבוע.

למעלה