רוצה למות!!!

רוצה למות!!!../images/Emo163.gif

קורה לי פעם במלא זמן שפשוט אין לי כוח לעשות כלום.. אפילו לא להכנס למחשב...וזה היום הזה.. אמנם אני במחשב אבל ... אההההההה לא חשוב... בכל מקרה הלכתי לחפש במדור לחיפוש קרובים...(חחחחח) של אלדד והגעתי למסכנה.. שפשוט רוב העיר שלי איך שהוא קרובה אליו.. הוא חצי מרוקאי וחצי ארגנטנאי.. קיצר דייי אין לי מה לכתוב פשוט אני רוצה שתפוצצו את הפורום במלא מלא שטויות כמו מה אתם עושים מחר ומתי אתם מכינים שיעורים(אם בכלל) וכל מיני שטיות... פשוט לכתוב..!!! ואייייייייי אני הולכת לישון..לא ישנתי כל היום לילה אבעעע לא חשוב ביי ולילה טוב!!!

oRockGirLr

New member
אוקיייייי

מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות מלא מלא שטויות

נצל"ש

הנה הסוכה השולטת שאני עצמי ואנוכי (והצוות המקסים שלי - חני), תיכננו... סתם כדי שתראו
http://gdud-hermon.cjb.net/ וכל הזכויות שמורות לתומר מהגדוד שלי טא דאמ
שימו לב שיש איזה תמונה עם ילדה שלובשת חולצה סגולה... סתכלו כמה היא נמוכה לעומת הסוכה (לא שהיא נמוכה, היא בערך מטר שישים, הכוונה היא להראות כמה הסוכה גבוהה)

נדיררררררר../images/Emo163.gif

נראה לי שישנו בשבט שלכם בסמינר ח'(כאילו הנהגת דרום...) רגע.. יש לכם כזה אולם ספורט שאתם עוברים ת'פעולה?

לא... ../images/Emo168.gif

סמינר ח' ערנו באיזשהו שבט ברמת גן..., נראה לי שבט רמת חן או משהו כזה...

זהו בדיוק רציתי להגיד טעותשלי../images/Emo163.gif

היום נזכרתי שזה היה ברמת גן.. כי ראיתי תמונות של בני דודים שלי בשבט הזה.. ואייייי אני לא מאמינה בן דוד שלי היה רכז בשבט ברמת גן.. חחח רק היום גיליתי...

חחחח מה ג'ירפה?!

זה ט'!!! וישלנו אולם, אבל מי נכנס אליו חחחח אממ.. אני בהנהגת מרכז להזכירכם - סביר להניח שלא ישנתם שם אני ישנתי שם! חחחח בחדר שלי לי לי לי (ושאר הגדוד) וכן יש קצת פאקצות.. נחייה איתן

fushi e

New member
יאפה!!התגעגתי../images/Emo24.gif

אגב שמתם לב ששינו את החיבוק?!?!!? (או שזה רק אני?)

212girl

New member
לקודם היה חיוך גדול../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

ועכשיו לזה אין חיוך...

עכשיו כשאמרת את זה אז../images/Emo66.gif

דווקא שמתי לב שמשהו השתנה. הוא כאילו נהיה יותר עגול וצהוב יותר...

fushi e

New member
גם שינו את זה../images/Emo123.gif../images/Emo95.gif

הוא נראה בעצירות :/

למעלה