רוצה לנהוג /קישורים לחומר תאוריה ברשת

הילית111

New member
רוצה לנהוג /קישורים לחומר תאוריה ברשת

רוצה לנהוג /קישורים לחומר תאוריה ברשת לפני כשנה הוצאתי רשיון על גיר רגיל . אני כיום בת 30 ומאז שהוצאתי את הרישיון לא נהגתי כי אין לי רכב. ברכב של בעלי נהגתי אולי פעם אחת במקום שומם ועם מלווה. ומאז לא נהגתי בכלל לא עברתי את המחסום של נהיגה לגמרי לגמרי לבד. למרות הכל ילדתי לא מזמן ואני מתכוונת לקנות אוטו גיר אוטומט (לא אהבתי את ההילוכים ) אני כמובן אקח שעורי ריענון אצל המורה שלי אבל האם לעשות את שיעורי הריענון ברכב אוטומטי שלו או ישר ברכב שאני קונה? או גם וגם? בנוסף אשמח לקבל קישור לחומר של התאוריה תמרורים וכו' ברשת כי אני לא מוצאת את החומר של התאוריה..... כשלמדתי לתאוריה נרשמתי לאתר מעולה באינטרנט שהיו בו גם שאלות אולם איני יודעת מה הכתובת של האתר הזה. בכלל אני חוששת ש"שכחתי" הנהיגה (אגב עברתי טסט שלישי אחרי כ-60 שיעורים..). האם עוד יש לי תקווה ? האם זה שאני קונה רכב אוטומט יעשה את ההבדל ויהיה יותר קל משמעותית לחזור לנהיגה מאשר עם ברכב עם הילוכים? אשמח לעצה ולקישורים לחומר התאוריה תודה מראש לעונים

המלצה

את שעורי הרענון אצל המורה תעשי עם האוטו שלך, ככה זה יקנה לך את הבטחון הכי טוב , כי על האוטו שלך את תנהגי וגם מכיוון שזה אוטו חדש שלא מוכר לך הוא יעזור לך להכיר את תכונותיו ומה לעשות בכל מיני מקרים מגוונים ובכלל - מומלץ לדעתי. באשר למחיר השיעור סבתא שלי שלקחה שעורי רענון עשתה על האוטו שלה עם המורה ב-80 שח לשעור. בקשר לתאוריה יש כמה אתרים ברשת, תכנסי ל www.google.co.il , ותכתבי שם במרכאות "לימוד תאוריה" או "ללמוד תאוריה" או כל משפט או מילה שאת רוצה כשהם במרכאות וזה ימצא לך מגוון של אתרים עם חומר תאוריה.

wil

New member
המלצה על פורום יותר מתאים

בפורום "לימודי נהיגה ותיאוריה" (783) ייתכן שתקבלי יותר תגובות על השאלות שלך.

isra533

New member
ממה שהבנתי את לא יודעת לנהוג

אין זה משנה אם זה רכב אוטומטי או גיר רגיל, הנהיגה היא לא העברת מהלכים או לדעת להחנות, זה קצת יותר מורכב והיה רצוי שתתיחסי לנושא קצת יות בכובד ראש, נהיגה לא לומדים באינטרנט. אם את לא זוכרת את התמרורים איך תדעי מה לעשות בכל מצב בכיש כאשר התמרורים הם חלק מהשפה של הכביש. הייתי מאד ממליץ לך ללמוד טוב טוב את התמרורים ולא לצאת לכביש לפני שאת עוברת מבחן תאוריה, אם לא במשרד הרשוי לפחות אצל מורה הנהיגה. תתיחסי לרשיון שלך כמו נהג חדש שצריך מלוה למספר חודשים. נהיגה יכולה להיות חויה נעימה או סיוט הכל תלוי במידת ההשקעה שלך כדי לנהוג בטוח.

הילית111

New member
תודה אך לא הבנת

לא אמרתי שאני רק מהאינטרנט אני רוצה לעבור על החומר התאורטי וגם לעשות שיעורי ריענון כמובן

isra533

New member
רענון למה

עדיין הייתי ממליץ לחזור לנהג רק עם מלוה למספר חודשים. רק רענון לא מספיק בעיקר שקרוב לודאי התינוק יהיה איתך ברכב.

למעלה