רוצה לנסות לעזור לאור המצב החדש

odeia

New member
רוצה לנסות לעזור לאור המצב החדש

שנוצר. הרגשת המלחמה וגיוס המילואים וכמובן התגברות הלחץ והדאגה אצל כולנו. לאחר מחשבה רבה, אני רוצה לנסות לעזור למי שרוצה, ע"י שליחת רייקי. מי שמבקש רייקי שישלח לי למייל (בלבד) את השם הפרטי, שם משפחה, תאריך הלידה של אותו אדם אשר עבורו מבקשים את הרייקי .ואת הבקשה במילים שלכם. כמובן שצריך להיות אישור של מקבל הרייקי וזה צריך להיות מצויין במייל. עבור הילדים - מספיק אישור של הורה. מבטיחה לנסות לעזור. שנשאר בטוחים, שלמים ורגועים אורנה

anat30g

New member
לאורנה

אנרגיות חיוביות הם הדבר שאנחנו הכי צריכים עכשיו, אז תודה שאת מציעה להקל על המתח והלחץ... אני חושבת שבכולנו יש אנרגיה חיובית (וגם בלי לדעת רייקי) אנחנו יכולים לשלוח אותה לטובת עם ישראל, להחלמת הפצועים, לנחמת האבלים, ולמען כל מי שזקוק לאהבה... כי כשמסביב כולם שונאים אותנו, כדאי שאנחנו נאהב קצת את עצמנו. אז אני שולחת אנרגיות חיוביות ואהבה לכולם -
ענת

odeia

New member
שכחתי לכתוב משהו בפרטים שצריך

להעביר אלי, אז אכתוב שוב הכל בצורה מסודרת: שם מקבל הרייקי, שם משפחתו, שם אימו, תאריך לידתו. במידה ומקבל הרייקי בעל שם וכינוי יש לציין את שניהם ולכתוב מהו השם הרשמי ומהו בכינוי. חייב להיות אישור ממקבל הרייקי שהוא מאשר שישלחו לו, אסור לי לשלוח רייקי למי שלא נתן אישור מפורש. לילדים - מספיק אישור של אחד ההורים. נקווה לימים טובים יותר שבת שלום אורנה

ofelya

New member
את פשוט נשמה טובה!

מאיפה כל כוחות הנפש האלה? (הכוונה לא לרוחניות אלא לרצון המתמיד לעזור...)

odeia

New member
אופליה, תודה על המחמאה, למען האמת

ממתי שאני זוכרת את עצמי תמיד הרגשתי צורך לעזור. זה כייף וזה נותן סיפוק אדיר, בעיקר כשמצליחים לעזור למי שצריך. ברייקי יש לי אפילו "רווח" מזה, כי כשאני מטפלת במישהו ברייקי, הרייקי קודם מטפל בי בדרך למטופל. הרעיון הפעם עלה בי בגלל שהרגשתי איך לאט לאט זוחל לו אלי הלחץ מהארועים, או יותר נכון, ממה שעוד עלול להיות, וזה התחיל להשפיע על התפקוד שלי, והתחלתי לטפל בעצמי. ואז חשבתי שבטח עוד אנשים עוברים את זה כרגע, ויש כאן בפורום אנשים נהדרים, שכל כך עוזרים, כל אחד בדרכו, ולכן זה היה אך טבעי שאציע את עזרתי במה שאני יכולה. שבת שלום וחג שמח אורנה

לאורנה שמאירה את הפורום בקרניה

החמות והנעימות
אני רוצה להגיד לך תודה אישית על הנכונות,הרצון והטיפול... ולו המחשבה היא שמחממת את ה-
שלחתי לך מסר. שנשמע דברים טובים!

למעלה