רוצה לנסות לפתוח דוכן ביריד אך איני יודעת אם זה יהיה קבוע

Shirar9587

New member
רוצה לנסות לפתוח דוכן ביריד אך איני יודעת אם זה יהיה קבוע

אז למנוסות שבנינו:אם רוכשים ממני דברים ואני מקבלת רק מזומן ואני עדיין לא יודעת אם אמשיך בירידים,איזה קבלות אני אמורה לתת?למי פונים?ומה אני אמורה לענות לכאלה שקונות מתנה ושואלות אם אפשר להחליף?תודה!

Miss Moo

New member
מכירה ביריד

את יכולה לרכוש בכל חנות לציוד משרדי פנקס קבלות (זה עולה שקלים בודדים) וזה מספק עבור המכירה מבחינת הרשויות.
מה שכן, בהנחה ואת גם שכירה או שיש לך הכנסה נוספת- כדאי שתבדקי מול מס הכנסה, כי על אף שמדובר בסכומים נמוכים יחסית שלא משלמים עליהם מס- אם יש לך הכנסה שתצטבר לסכום שמצריך מס צריך לבדוק כיצד מדווחים על זה...

לגבי החלפות- זו כבר החלטה אסטרטגית שלך, בהתנסות הקצרה שלי במכירה בירידים אני הבטחתי אפשרות להחליף אבל מתוך מגוון מוצרים קיים (כלומר אם מי שמקבל לא אוהב את הדוגמא הוא יכול ליצור קשר ולהחליף אבל לא "להזמין" משהו חדש עם בדים אחרים למשל), זה בכל זאת הפנים שלך ואנשים יחששו לרכוש מתנה אם אין אפשרות החלפה לפחות בסיסית. כן מומלץ בהקשר זה להכין לך מיני כרטיסי ביקור, גם אם אין לך קיימים, להדפיס משהו מעוטר עם השם והטלפון שלך ולהניח סלסלה שלהם בדוכן (ולצרף לכל רכישה כמובן).

אם זה כן הכוון שלך (מכירה בירידים)- שווה לעשות בדיקה מעמיקה של אופי היריד, מיקום וקהל יעד (יש אתרים של ירידים), פשוט בכדי לדעת להתאים את המוצרים שלך כמה שיותר לקהל היעד ולהגדיל את פוטנציאל המכירה...

שיהיה הרבה בהצלחה!

למעלה