"רוצה לנסות עוד קשרים"

eden106

New member
"רוצה לנסות עוד קשרים"

שלום לכולם! אני בת 23 ובמשך שנתיים היה לי חבר. אני הייתי החברה הראשונה הרצינית שלו. הקשר שלנו היה מצויין. באמת, הכל היה טוב: הסקס, השיחות בינינו, תחומי עניין... לפני כשלושה שבועות הוא אמר לי שרוצה לפגוש עוד בנות ולהתנסות בעוד קשרים כי "לא יוכל לחיות אם המחשבה שאולי מפספס משהו". הוא אומר שאוהב אותי ומתגעגע אבל יודע שמתישהו בכל זאת נפרד בגלל אותה סיבה. אני נראת טוב ולא תהיה לי בעיה למצוא מישהו, אבל אני לא רוצה לוותר על הקשר הכי טוב שהיה לי בחיים בגלל סיבה כל כך מפגרת (לדעתי). אולי מישהו יוכל להסביר לי יותר טוב, כי אני פשוט לא מבינה מה קורה!!!

תהייה חזקה....

ואל תשלי את עצמך אבל אולי הוא רק נבהל וצריך זמן תחכי עוד קצ אולי הוא יחזור ואולי תתנחמי אתמול גם אני נפרדתי מחבר שלי לא שנתיים אבל כמה חודשים וזה קשה אבל כל פרידה היא כזו ואלו הם היים בהצלחה בהמשך דיקלה...

seeyou

New member
זה נכון-../images/Emo140.gif-קשה להבין מצב בו

.......הכל היה טוב: הסקס, השיחות בינינו, תחומי עניין. השאלה האם גם הוא הרגיש ככה. מכיר זוג שהיו ביחד כ-4 שנים ויום אחד הוא רצה לפרק בלי שום סיבה נראת לעין. אם הבנתי נכון מבחינתך זה בסדר לשחרר אותו להתנסות רק שיחזור אליך... במציאו לא עובד ככה. את סתם תבזבזי את החיים בהמתנה... גם אם יחזור לא חוזר כאותו אדם שהיה קודם... אני חושב שרצוי לך להתחיל את פרק נוסף בחיים עם שחקנים אחרים. יוסי

למעלה