רוצה לספר לכם את הסיפור שלי

stormy

New member
רוצה לספר לכם את הסיפור שלי

שלום לכולם, אני סטורמי. אני בת 20 בקרוב. בסוף ההודעה תבינו למה רציתי לכתוב לכם את הסיפור שלי. לפני כ-3 שנים התאשפזתי בבית חולים פסיכיאטרי לאחר ניסיון אובדני. את כל שנות התיכון ביליתי באנורקסיה, דיכאון עמוק, שתיית אלכוהול ופציעה עצמית. יום אחד כבר ממש מאסתי בחיים ובלעתי כדורים. מהבית לחדר מיון, ממיון לבית חולים. שם ביליתי שנתיים. באישפוז ניסיתי אינספור פעמים להתאבד. לא רציתי לקחת חלק בחיים האלה ולא הבנתי איך אנשים בכלל רוצים לחיות. היום, כשאני שנה אחרי השיחרור שלי, אני מתחילה להבנות שוב בתור בנאדם בריא. הרצון לחיות הא אחד מהם. פעם כשהייתי חוצה את הכביש, לא הייתי מסתכלת לצדדים כי אמרתי לעצמי שמכסימום אני אדרס. היום אני מסתכלת לשני הכיוונים שוב ושוב, כי אני מפחדת להדרס. פתאום, אני חוזרת לחיים הרגילים, בהם האנשים בסך הכל מנסים לחיות. פתאום הצד הטבעי זה הרצון לחיות ולא הרצון למות. ב-95, לאחי היה סרטן והוא החלים. לכן הנושא מאוד קרוב לליבי. צפיתי מקודם בשיר "אלוהים נתן לך במתנה" של עמותת חיים, ודמעות זלגו לי על הלחיים. בהתחלה לא הבנתי למה כל ההתרגשות הזאת. ז"א, היה לי ברור שהתקופה הזאת הייתה תקופה קשה, ועד היום מרגש אותי לראות סיפורים של חולי סרטן, כי זאת כמו משפחה מסויימת. אנשים שמבינים מה עברנו. אח"כ הבנתי שזאת ההערכה הכלכך גדולה שיש לי אל כל אותם האנשים. אל החיבור הזה לחיוּת בתוך כל החולי. הרבה זמן שלא היה לי את הרצון הזה לחיות, והיום אני עובדת על זה. בונה את זה מחדש. אני לא יודעת בידיוק איך לתאר את מה שאני מנסה להגיד. זה כאילו, אתם, כל אותם חולים שכלכך נאבקים להמשיך להעלות את החיוך על הפרצוף, להמשיך ולנסות לחיות, נותנים לי השראה לחיות את החיים שלי. אני מאחלת לכם באמת מכל הלב שרק תתחזקו מתוך המחלה שלכם או של מישהו קרוב אלכם, שזה יאיר לכם קצת את הרצון לחיות, ושתבריאו על מנת שתוכלו לחיות חיים בריאים. ואני לא אגיד חיים מאושרים, כי אין דבר כזה. אני רק אגיד חיים. המון כוח לכם ותודה על ההשראה.

לבחורה שרוצה לספר

בוקר טוב לך חמודה אני מאוד שמחה שבחרת בחיים אני בת 50 חולה מאוד . אבל אני מאוד רוצה לחיות החיים מאוד יפים. אני תמיד אם מצב רוח טוב ותמיד צוחקת . לכן ממשיכים כל החברים לבוא לבקר .הם אומרים שאצלי יש הרבה צחוקים אפילו שכועב לי אני צוחקת .כך יותר קל להעביר את הכעבים

yiska11

New member
בהצלחה רבה בהמשך ההיבנות

נ.ב את תראי שהחיים יכולים להיות גם מאוד מאוד מאוד מאושרים ! הלוואי שכבר תגיעי לשלב הזה

stormy

New member
תודה......./images/Emo140.gif

הכוונה הייתה לחזק אותכם ואת\ה עכשיו מחזק\ת אותי....טוב לא נורא, אני אפנים. תודה.

elylan

New member
סטורמי יקרה!

מקווה שהתקופה "השחורה" בחייך הסתיימה ומעכשיו תדעי רק אושר. ושתדעי לך שאם את בריאה, אם יש לך הורים, אחים ובית חם אז אלה הם החיים המאושרים.

גוהנה

New member
יקרה../images/Emo25.gif

כל כך הרבה רגש...כל כך הרבה יכולת הבעה ונתינה....איכויות כל כך נדירות יש בך שחשוב כל כך שתשמרי עליהן ועל עצמך עבור עצמך וכל האנשים שיכולים לקבל ממך....לפעמים יש נפילות בחיים (הרבה מהן קורות הרבה וחזק בגיל ההתבגרות)אבל אני מכירה כל כך הרבה מתבגרים שעברו משברים , התבגרו והמשיכו הלאה את החיים באיכות יקרה מפז....תודה לך על הדברים המחזקים ועל הכוח שנתת לנו בדברייך...חיבוק גדול אלייך

למעלה