רוצה לספר לכם את הסיפור שלנו...

dafgol

New member
רוצה לספר לכם את הסיפור שלנו...../images/Emo23.gif

מעשה שהיה כך היה : לפני כמעט שנתיים נפרדתי מחבר אחרי 3 שנים של חברות. הייתי קצת בדיכי , זה היה יום אחרי יום ההולדת שלי , ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי כל כך , החלטתי לגלוש באינטרנט ... איכשהו הגעתי לאתר הכרויות כזה , עם תיבות מסרים , הקיצר מלאתי את הפרטים שצריך למלא ואמרתי לעצמי מה יש להפסיד....לפחות לא יהיה לי משעמם בערב.... למחרת קיבלתי כמה מסרים והחלטתי לענות רק ל אחד מהם. התחלנו להתכתב ולספר אחד לשני מה , מי ,מו וכו´... זה נורא מצא חן בעיני לשפוך ת´לב בפני מישהו זר.... התכתבנו ונדלקנו על הקטע ( ואחד על השני ) בנתיים רק דרך המחשב.... אחרי 3 שבועות הסכמתי לתת לבחור את הטלפון ודיברנו בטלפון , וכמובן המשכנו להתכתב ( כל המכתבים מודפסים וערוכים בקלסר- מזכרת לנכדים...). באחד המכתבים אפילו כתב לי " את תהיי אשתי " כמובן מגיע השלב של הפגישה , שפשוט זרמה לה בטבעיות..... הקיצר חברים וחברות יקרות.... הבחור הגיע אלי ופשוט היה כיף....ו........למחרת היינו באיזה יריד , והוא קנה שתי טבעות כסף....אחת לי ואחת לו... כמובן שהסיפור הוא הרבה יותר ארוך מורכב ומפורט...... ביום שבת הקרוב 11.5 , אנחנו חוגגים שנת נישואין ראשונה , לפני 5 חודשים נכנסנו לבית החדש שלנו , יש לנו כלב לברדור מקסים ואנחנו בהריון... אז זהו על רגל אחת..... מסתבר שדברים כאלה קורים לא רק באגדות....
אני אפילו לא ממש יודעת למה אני כותבת את זה...אולי מעודף הורמונים בגוף... אבל עם המון אהבה....
מאחלת לכולכם יום טוב ומקווה שהנעמתי לכם את שתי הדקות האחרונות.....
דפנה.

fila

New member
איזה יופי של סיפור../images/Emo13.gif

אז אני יכולה להודיע לחברות שלי שאפשר למצוא אהבה באינטרנט

יעלי2

New member
עשית לי צמרמורת ש"חבל על הזמן"

דיגדג לי במקומות שלא ידעתי שניתנים להיצטמרר. אאאאאוווווווו.

סמיילי22

New member
צריך לעשות מחקר סוציולוגי על הכרות

דרך האינטרנט, מפני שאם פעם חשתי יוצאת דופן בגלל שהכרתי את בן זוגי ואישי לעתיד דרך האינטרנט (לפני כמעט 4 שנים), היום אני "אחת ממליון"... נראה לי שאם בדור שלנו שואלים מאיפה ההורים שלך, את ילדינו העתידיים ישאלו באיזה צ´ט הכירו ההורים...

danaziv

New member
איזה יופי של סיפור

בדר"כ דברים טובים קורים ברגעים הכי לא צפויים של החיים....

maal

New member
עשית לי צמרמורת........./images/Emo99.gif

תמיד כיף לשמוע סיפורי אהבה מהסרטים......

הילית*

New member
סיפור יפה... מי היה מאמין עד לפני

שנה שנתיים אנשים היו סקפטים לגבי מדיום זה כמקום להכרויות והיום זה כ"כ שכיח...

dafgol

New member
אני לא יודעת כמה שכיח - אבל מוצלח ../images/Emo23.gif

אני שמעתי על סיפורי הצלחה כמו שלנו , יש לי חברה בעבודה שגם הכירה ככה את בעלה , וכל מי ששומע את הסיפור שלנו תמיד מכיר לפחות עוד זוג שהכירו כמונו
מה שכן זה מוצלח..... בדיוק עכשיו בעלי הביא לי זר פרחים ענק ליום נישואין הראשון שלנו ( מחר ). מה אני אגיד לכם...... אני מאחלת לכולכם שתהיו מאושרים מאוהבים ואוהבים כמונו... ומה יותר טוב למתנת נישואין אם לא הריון , לפני 3 שבועות גילינו שאנחנו בהריון..... שבת שלום לכולכם....ותעשו חיים.....
דפנה וגולן

הילית*

New member
מזל טוב והאבה שנים מאושרות יחד

מלאות התרגשות
הגשמת חלומות והמון אהבה
ושאהבה רק תגדל

אתי@

New member
מזל טוב כפול לכם ../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

איזו התרגשות...

kisses

New member
מזל טוב כפול ומכופל ../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

סיפרוכם כמו את כולם ריגש אותי וכמו שאני תמיד אומרת לכולנו יש גורל שבד"כ טוב אלינו.

למעלה