רוצה לספר לכם על חוויה מדהימה

רוצה לספר לכם על חוויה מדהימה

שחויתי בזכות טל של שחר היקרה שהזמינה אותי בשבת בבוקר לריף הדולפינים לבריכות המינרליות (טל ספרי מה עוד אני הייתי באאוט רציני) ושם קבלתי טפול מתחת למים משהו משהו.... טלטול באה ולקחה אותי מהמלון שהיה עמוס בחברים שלי בחברים מהפורומים השונים שאני גולשת בהם ומכל אחי ואחיותי ואחייני (כן כן כעת יש שלט מחוץ למלון "סגור לרגל שיפוצים") היה כיף כל הימים לבלות עם אהובי ואוהבי והסיום בבריכות הריף היה פשוט השאיר אותי עם טעם וחשק לרוץ לשם שוב..... טלללללללללללללללל
לתשומת
ך ותראו את שמקה ואיילת במכונית בדרך, ותכיף תראו מה עוד קרה בדרך לאילת

ובדרך לדרום ב
תראו מה קרה

סרגתי פונצ'ו
לאחיינית שלי שחגגה ביום שישי יום הולדת 9

בסדר, לקחתי לתשומת ליבי!!!

הבריכות בריף הדולפינים נקראות בריכות סתלבט ולא בריכות מינרלים.

arena2

New member
גם אני הייתי שם והתאכזבתי

הייתי במקום שאת מספר עליו לפני כשבוע. נהניתי מאוד, אכן הטיפול הקצר במים מהנה ביותר. אך ברגע שזמננו הסתיים (שעה וחצי של שהיה במקום בסה"כ) מיהרו לפנות אותנו מכל המתחם, למרות שניתן היה להישאר במקום, המיתחם הוא גדול מאוד. הם קוראים לעצמם "סטלבט" אבל אפשר להסתלבט רק שעה וחצי, אח"כ את לא רצויה במקום. זה לא מקום שאני אמליץ עליו

וכשאת באה לסרט בקולנוע

את לא מתפנה מיד כשנגמר הסרט כי צריך לנקות ולהכניס אנשים להצגה שניה? קנית כרטיס לשעה וחצי, לא ידעת את זה? חשבת שקנית כרטיס לכל היום? המקום הוא עסק כלכלי שצריך להרוויח כסף, ולמרות שהמקום מאוד גדול כדבריך, לא ניתן היה להשאר, כי יש לזכור שאחריך נכנסים אנשים נוספים ולכן צריך לפנות, על מנת שיספיקו לסדר ולהכין את המקום ל"סשן" הבא. לא נהוג להשאיר אנשים במתחם כשהעובדים מנקים. כמו כן, לא קיימת אפשרות לקנות כרטיס לכל היום. אבל אני רואה שבכל זאת נהנית מ"הטיפול" במים כך שכבר המלצת על המקום. צריך לקחת בחשבון שהזמן העומד לרשותך הוא שעה וחצי ואז לא מתאכזבים. טל

למעלה