רוצה לספר לכם על חיותא - ביטוח בריאות לחתולים

GrimBoy

New member
רוצה לספר לכם על חיותא - ביטוח בריאות לחתולים

יום טוב :)

שמי דיויד, אני חלק מהצוות אצלנו בחיותא. פרויקט שמטרתו לבטח כלבים וחתולים למקרים רפואיים לא צפויים, תאונות ואפילו צד ג'.
הביטוח שלנו נעשה מול חברת שומרה והוא מכסה הוצאות רפואיות בלתי צפויות בעד כ- 15,000 ש"ח בשנה.
הצוות יהיה פנוי במהלך היום להסביר טלפונית ולפרט לכל מי שרוצה לשמוע אפילו קצת יותר ומתלבט. אנחנו צוות קטן שמנהל גם את התביעות וגם את המכירה של הביטוח. הכל נעשה אצלנו באופן אישי ובחיוך גדול (באמת).
אני מצרף קישור לאתר שלנו ומקווה שתבקרו ותתרשמו. אפשר גם לבקש מהחברים להסביר על ההבדלים בינינו לבין תוכניות המנויים והביטוחים שקיימים בשוק.
סופ"ש נעים לכולם

http://chayuta.com

Yukita

Active member
מנהל
נושא מעניין

כל עניין עלויות הטיפולים הוטרינריים הוא באמת כאוב ביותר. הרי מדובר ברפואה פרטית, אין קופת חולים לחיות מחמד, אין סיבסוד. זאת הסיבה שלמרות שפרסומות בדרך כלל אינן מותרות בפורומים של תפוז, אשאיר את הפוסט הזה.
&nbsp
לא שמעתי קודם על הביטוח שלכם. כתוב בפוליסה המלאה המופיעה באתר: שנותן השירות הוא
&nbsp
"רופא וטרינרי בעל רישיון תקף בישראל ו/או מעבדה ו/או מרפאה ו/או בית חולים הפועלים
ברישיון משרד הבריאות הישראלי ושנתנו טיפול לחיית המחמד בהפניית הרופא הוטרינר"
&nbsp
האם זה אומר שמי שמבטח את חיות המחמד שלו אצלכם, יכול לקבל השתתפות אצל כל וטרינר מורשה שיבחר? כלומר אין דרישה לגשת רק לוטרינרים מסוימים?

ארמורגם

New member
כנראה שלא

בדף הבית ישנו קישור לוטרינרים שמנסה לשכנע אותם להצטרף.
&nbsp
גם אני קראתי את התקנון המלא, ולא הצלחתי להבין את עניין החידושים.
בביטוח הבריאות הפרטי שלי, הוא ממשיך כל עוד אני משלם את הפרמיה, ולא תלוי ברצונה של חברת הביטוח.
&nbsp
פה רשום במקום אחד שתקופת הביטוח היא רק לשנה, ולאחר מכן יש אפשרות לחדש, ובמקום אחר רשום שהתקופה היא 5 שנים, ולאחריה חברת הביטוח רשאית לסרב לחדש. תוסיפו לזה את הסעיף שמסרב לבטח מגיל 8, ואפשר להבין שחברת הביטוח מוכנה לבטח רק בשנים "הטובות", בהן ברוב המקרים ההוצאות היחידות הן החיסון השנתי (שלא מכוסה ע"י הביטוח), וכשבעל החיים מזדקן ובאמת זקוק לביטוח, החברה תשליכהו לעת זקנה.
&nbsp
אני טועה?
&nbsp
וגם - מה גובה הפרמיה?

GrimBoy

New member
מתייחס לדברייך...

1. בעת הקמת הביטוח חברת הביטוח שומרה לא קיבלה אישור ליצר פוליסה כמו זו שאתה מתאר, לכן נקבע שנדרש חידוש כל חמש שנים והמשמעות היא אכן שגם חברת הביטוח יכולה להחליט שלא לחדש. חברת הביטוח יכולה להחליט גם להפסיק את הפוליסה בכל עת. זה מצוין בפוליסה. למה? קודם כל כי "טכנית" זה באמת המצב ועל אף שזו לא הכוונה או איזושהי מדיניות התנהלות שסיכמנו עליה, אנחנו אוהבים את הפוליסה שלנו שקופה. בכל חוזה הגיוני יש התייחסות למצב בו כל אחד מהצדדים רוצה "להיפרד". הרעיון במוצר הוא שהוא ילווה את הכלב שלך עד יומו האחרון. הרבה שירות לא נעשה לעצמנו אם נפסיק פוליסות מאי אילו סיבות קונספירטיביות העולות על הדעת. זה נוגד את השורה התחתונה שלנו ובטוח לא יעשה לנו טוב לטווח ארוך.
&nbsp
2. מדובר בגיל כניסה ולא בגבולות הביטוח. גיל הכניסה לביטוח חייב להיות בין חודשיים לשמונה שנים ואכן כיוון וסטטיסטית מעל גיל 8 צפוי אחוז התביעות לעלות, כלב או חתול לא יכולים להיכנס לביטוח מעל גיל זה אבל אם היו מבוטחים של חיותא, יוכלו להמשיך ולהנות ממנו גם לאחר מכן(!) ועד יומם האחרון.
גיל הכניסה גם משפיע על עלות הפרמיה השנתית.
יש לנו כאן מספיק דוגמאות לתביעות גם בגיל כמה חודשים לצערי.
&nbsp
גובה הפרמיה תלוי גיל, אצל חתולים הוא מתחיל מ-60 ש"ח לחודש עד גיל ארבע, העלות איתה נכנסת נשארת איתך לפחות עד גיל 8 לאחריו צפויה עליה של עד 20 אחוז בעלות הפרמיה.
&nbsp
בתור איש צוות אני יכול להעיד שיש כאן תביעות מפחידות עם סכומי החזר מנחמים מאד (בהתחשב באירוע עליו מתבצע ההחזר). ייתכן ואחזור לכאן להדגים על מקרה ביטוח ספציפי שמסתיים בימים אלה, אהיה מפורט ואוכל להמחיש דרך הדוגמא את הפרוצדורה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

GrimBoy

New member
שבוע טוב וסליחה על התגובה המאוחרת..

זאת אכן המשמעות. חיותא מאפשרת לך לבחור את הוטרינר שלך, לו לבחור את המומחה שהוא מעדיף וכמובן, באופן הגיוני את מרכז החרום הכי מתאים במידת הצורך. אין איזשהו הסכם עסקי כזה או אחר עם וטרינרים, רבים מהם מכירים אותם כי התנהלנו מולם בנושאי תביעות כאלה או אחרות וחלקם גם ממליצים עלינו - בכל מה שקשור לטיפול ולעלויות אנחנו בשום פנים ואופן לא מתערבים ואין לנו השפעה.

למעלה