רוצה לספר לכם על מצבנו ולהתיעץ עם

פנטזי1

New member
רוצה לספר לכם על מצבנו ולהתיעץ עם

המנוסים שביניכם.עברו כבר 4 חודשים שאבי הוך למרכז יום,הוא הולך ברצון ,אין בעיות מהבחינה הזאת ישנה הקלה גם לבת זוגו .רק מה ,המצב של המחלה לא נשאר סטטי,יש כמובן הרעה שהגרוע מכל הוא שכנראה הוא מתחיל לאבד שליטה על הצרכים,אני אומרת מתחיל כי זה עדין לא קורה כל יום אבל זה קרה כבר כ3 פעמים בשבועיים האחרונים .כמובן שאם זה ימשיך נצטרך למצוא לאבי מוסד כי בת זוגו לא יכולה להתמודד עם זה וכפי שכבר סיפרתי לכם היא לא מוכנה להכניס מטפל זר הביתה.רציתי לבקש מכם ,כל מי שמכיר מוסד מתאים לתשושי נפש מנסיון אישי כלומר שקרובו היה או נמצא בו ויכול להמליץ בלב שלם עליו.יש לי מקום אחד שנראה לי אך הייתי רוצה לשמוע המלצות של בעלי נסיון.כמובן שידוע לי שאסור לפרסם שמות בפורום אז אודה לכם אם תשלחו לי במסרים.תודה לכולכם

ענתי44

New member
פנטזי1 ../images/Emo24.gif

לצערי, אני לא מכירה שמות של מקומות כאלה, אבל מכירה טוב מאוד את הקושי שבטיפול בחולה שלא שולט בצרכיו.מאחלת לך שתמצאי מקום נפלא עבורו ושולחת לך חיבוק ענקי כי אני יודעת כמה קשה לך הצעד הזה.

פנטזי1

New member
תודה ענתי,אני מעריצה אותך על

ההתמודדות היומיומית שלך עם הטיפול באימך ,על המסירות והאהבה שאת מעניקה לה.אני לא מכירה הרבה אנשים כמוך. אני מקוה שאני אדע לבחור את המקום שיהיה הכי פחות נורא כי אני הבנתי כבר שבמקרים האלה אין ממש מקומות טובים ולכן הקושי כל כך גדול.

ענתי44

New member
אני בטוחה שאת תמצאי את המקום הנכון

שיתן לאבא את כל המגיע לו, ושאת גם תבקרי אותו ותרעיפי עליו את מלוא האהבה שהוא זקוק. ותחשבי על זה שגם בבית, אפילו שהוא אחד,לא תמיד יוכל לקבל את מה שהוא זקוק. אני נותנת לאמא את כל הלב, אבל יש רגעים שגם אני מפשלת פה ושם, או חסרת סבלנות. אני באמת משתדלת שלא ומשתדלת לתת לאמא המון אבל זה אף פעם לא מספיק. קל וחומר לבת זוגו שהיא כבר וודאי מבוגרת בעצמה. לכן, במקום שתבחרי לו הוא לעולם לא יהיה לבד, והוא יהיה נקי, שבע ויקבל את הכדורים, וסביר להניח שיזכה גם לפעילות של המקום ויהיה בחברה. נכון אין כמו הבית. אבל מה שאני מנסה להראות לך שחשוב שתשמרי על אופטימיות ותראי את הצדדים החיוביים במקום המיועד לטפל בחולי דמנציה. את, כמו מרים, שהתחבאה מאחורי קנה הסוף והשגיחה על משה שבתיבה, תדאגי שלא יזניחו אותו, וגם תרעיפי עליו אהבה. בהצלחה יקירה. ותדעי שאת בת נפלאה.

פנטזי1

New member
יש אולי מישהו שהתנסה כבר ?

אני מנסה להקפיץ את ההודעה שלי לפני שהיא תברח לדף הבא

טיקו1

New member
מוסד מתאים

שלום, צריך לדעת באיזה איזור בארץ אתם גרים כדי להתיחס למוסדות בשמם.חוץ מזה, מה שמתאים לאחד - לא בטוח שיתאים לשני . למשל לאדם שעדיין מסתובב מאד כדאי שיהיה מקום עם גינה. לאדם שעדיין משתף פעולה צריך לחפש מוסד עם פעילויות מדי יום. כדאי מאד לחפש מוסד שנגיש לבקורים של המשפחה. בקיצור , מנסיון, צריך להסתובב בין כמה מוסדות, להריח (בכל המובנים) ולהתרשם גם מהתחזוקה, גם מהצוות ולהתפלל שהמקום שנבחר - מתאים. בהצלחה, רותי.

ronnyw

New member
מוסד מתאים

שלום פנטזי, כיוון שיש מגוון עצום של התנהגויות וצרכים של חולים, ויש מיגוון עצום של מוסדות עם כל מיני התמחויות, יש כיום מין "שרות תיווך". אלו בדרך כלל עובדים/ות סוציאליים, שלומדים את החולה, בעיותיו וצרכיו, ומכירים את כל המוסדות בסביבתם. הם אמורים לתת שרות "התאמה" בין הצרכים למה שיש בסביבה. כמובן שיש פה גם פן עסקי, אבל זה עשוי להיות פתרון עבורך. אף פעם לא השתמשתי בשרות כזה, אבל אני יודעת שהם קיימים (למשל באזור מגורי. לא רוצה לפרט מטעמי כללי הפורום). אני הגעתי אליהם (אלה שקרובים אלי) דרך חיפוש פשוט באינטרנט. בהצלחה. אנא, אם יוצא מזה משהו, ספר לנו שנכיר את האופציה...

למעלה