רוצה לספר לכם......

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
רוצה לספר לכם......

חזרתי הרגע מברית של חברה טובה מאוד שלי שילדה בן ראשון. אני ישמע אולי אנוכית ומגעילה אבל כל כך שמחתי בשבילה למרות שבפנים הלב כאב כאב. כאב במיוחד שהיא ואמא שלי כשבאתי לברך אותם חזרו ואמרו בקרוב אצלך ובפנים הייתה צביטה נוראית.אני באמת לא מקנא בה אלה שמחה בשבילה אך אני יודעת גם שאצלי זה לא יבוא בקרוב אם בכלל. טיפולי הפוריות קשים ואחוזי ההצלחה נמוכים וגם בכלל אני לא יכולה כרגע לעשות טיפולים בגלל הלופוס עכשו ואני ובעלי כל כך רוצים ילד . אני מרגישה לא בסדר שהרגשתי צביטה בלב בברית במקום שהייתי צריכה להיות הכי שמחה בשבילה. זה לא שאני לא שמחה בשבילה אבל מה אני יעשה לא יכולתי להמנע מהמחשבה שזה לא פייר, זה לא הוגן שיש כאלה שזה בא להן כל כך בקלות ויש כאלה שכל כך רוצות אבל צריכות לעבור 7 מדורי גהנום וגם הם לא מבטיחים את הילד המיוחל. סתם אני מבואסת וגם לא מרגישה טוב והכול ביחד. אבל אני שמחה שהלכתי והשתתפתי בשמחתה והלוואי שגם אני אזכה לקיים ארועים מסוג אלה

שירונת

מה שאת מרגישה הוא הכי טבעי בעולם את היית שמחה מאוד בשבילה אבל את רוצה גם בשבילך וזה לא סותר וזה קשה לראות משהו שהיית רוצה כל-כך לעצמך ואת צודקת אין צדק בדברים הללו וזה עצוב........ אבל אני גם יודעת שיום יבוא ואת תהיי אימא נהדרת אני בטוחה בכך אני מרגישה את זה חיבוקים פיית השוקו

שירונת ../images/Emo24.gif

אין לך מה להחמיר עם עצמך או להרגיש לא בסדר. מה שהרגשת, הרגשות המעורבים הללו, הם הדבר הכי טבעי ואנושי לנוכח הנסיבות. למעשה, היה מוזר אם לא היית מרגישה ככה... אנחנו בהחלט יכולים להיות שמחים בשביל אחרים ויחד עם זאת להיות מחוברים לעצמנו, למקומות הכואבים שלנו - הדבר לא סותר אחד את השני... כאב הלב שלך לא מפחית מהפרגון, האהבה והשמחה כלפי החברה והשמחה שלה... מקווה מאוד שבקרוב גם את תזכי לאושר הזה, שאת כל כך מייחלת אליו. מחבקת חזק, אירית

מניסיון...

רציתי לנסות לעודד. מאחר וחוויתי את מה שהרגשת בברית במשך כמעט 3 שנים, אני כל כך מבינה אותך. אבל חוץ מזה רציתי לספר לך שבתקופה שהייתי בטיפולים הייתי בקבוצת תמיכה והכרתי כ-15 בנות עם בעיות פוריות שונות מקלות מאד ועד קשות ביותר, וכולן כולן הצליחו להכנס להריון בסופו של דבר. אני יודעת שאחרי כשלונות קשה להיות אופטימיים, אבל באמת שזה קורה בסוף. הרפואה בתחום הפוריות בארץ היא בין המתקדמים בעולם, אז יש על מי לסמוך. שיהיה בהצלחה גם לך וגם לי.

gaia20

New member
מותר לך להרגיש ככה ../images/Emo24.gif

אנחנו יצורים אנושיים ומטבע הדברים הרגשות שלנו הם מאוד מעורבים...... אנחנו שמחים בשביל מישהו אחר אבל עצובים שלנו בנתיים אין, זו ההרגשה הכי הכי טבעית בעולם ואין לך בשביל מה להרגיש רע. שולחת לך המון המון
שלחתי לך גם מסר. תקראי אותו ותגידי לי מה דעתך. נשיקות.

ל3

New member
תודה

שוב על התמיכה וההבנה. אתן מקסימות בנות

15meme

New member
כל הכבוד לך

הי לך, לדעתי גילית שיש לך הרבה כוחות נפשיים, ויצאת גדולה בכלל שהלכת לאותה ברית. אנחנו ת-מ-י-ד רואים הכל מתוך עצמנו , מכיוון שאיננו יכולים לצאת מתוך עצמנו. לדעתי , זה גם לא נורא , אם לא היית הולכת לברית, אם היית מרגישה שזה גורם לך יותר מדי תסכול או כאב נפשי. עצם העובדה שהלכת לשמוח בשמחתה, למרות הקשיים האישיים שלך- כל הכבוד!!! נכון, אין צדק בעולם!!!

matyc

New member
מבינה אתך כל כך

אבל גם אליך זה יגיע מישהי אמרה לי לפני שבועיים שתפסיקי להיות לחוצה מזה אז ילך

matyc

New member
קפצה לי ההודעה

קודם כל שתרגישי ייותר טוב ואחר כך תדאגי לשאר

שאנל

New member
זה טבעי

את שמחת בשבילה והיית עצובה בשבילך. טבעי שתהיה צביטה. זה לא אומר שהיית צרת עיין לאושר שלה. זה אומר שלצד השמחה בשמחתה הרגשת כאב אישי.

למעלה