רוצה לעבור לארה''ב

Harleydude

New member
רוצה לעבור לארה''ב

אז ככה, חבר'ה, אל תתנפלו עליי, אבל זה המצב שמעניין אותי: בחור לפני גיוס שרוצה לעבור לארה''ב. אני לא מבין בזה בעיקרון כלום אבל כמה שאלות עלו לי לראש. כמה עולה ויזת תייר? לכמה זמן היא תקפה? מה צריך לעשות בשביל לקבל אישור להישאר בארה''ב? האם אם שום דבר לא עוזר אפשר לבקש מקלט מדיני בארה''ב לנוכח המצב בארץ? כמו שאמרתי, אני לא מבין בזה נאדה, אתם מוזמנים מאוד להוסיף מה שעולה לכם לראש ונראה לכם אקטואלי.

טל ר

New member
היכן מתחילים

הולכים לאתר ה-USCIS (כתובתו http://uscis.gov) וקוראים את ה-FAQ. טל.

Harleydude

New member
האתר מבולגן

מלא בחומר רשמי וחוקים שלא קשורים וקשה מאוד למצוא את מה שאני מחפש, אולי מישהו יכול לענות לי פה בפורום?

Harleydude

New member
המון תודה, ממה שהבנתי

שאם אין עבודה מראש שם אין מצב לעבור לארה''ב. לגבי המקלט מדיני, לא הבנתי בבירור אם הם יקבלו את המצב בארץ כסיבה לכך. מה אתם חושבים? אני גם לפני גיוס אם זה משנה משהו.

טל ר

New member
הבנת נכון

ללא עבודה, קרובי משפחה או מזל (ההגרלה), כמעט בלתי אפשרי להגר לארה"ב. בקשר למקלט מדיני, לא הייתי שם על זה כסף.

doronf65

New member
מנהל
המקרה הזה הוא

החלטה אומללה וחד פעמית של שופט שלא מבין את המציאות והצליחו להוכיח לו משפטית איזשהו מצב תאורטי. זו אינה מדיניות הגירה. זה עשה נזק למדינה בזמנו, ואין כמעט סיכוי שיצליחו לחזור על כך. בכל מקרה, עשה את זה אדם נואש שכל נסיונותיו להישאר (לא להגיע) בארה"ב נכשלו עד אותו רגע. דורון

למעלה