רוצה לעבור מזון כדי להרזות את החתול (דימיטרי כנס בבקשה)

רוצה לעבור מזון כדי להרזות את החתול (דימיטרי כנס בבקשה)

יש אצלי שני זכרים בני שנה.
אחד במשקל תקין (סביב הארבעה קילו) אחד דובון (שבעה קילו).
לא רוצה להעביר למזון דיאט בגלל הרזה.
כרגע הם אוכלים GO סנסיטיביטי (מבוסס דגים).
השאלה אם מעבר למזון אחר עשיר פחות קלורית יכול לעזור להרזות את הדובון.
חשבתי ללכת על אקאנה (לא בדקתי אותו מבחינה קלורית) פשוט כי רוצה שיקבלו משהו איכותי.
דעות?המלצה למזון?

אלון562

New member
אקאנה

מה שטוב הוא שכשנותנים מזון איכותי הוא מאוד מרוכז ואז הכלב אוכל פחות ממנו וגם פחות משמין.
אקאנה זה מזון ברמה גבוהה עם 35% חלבון ו 65% בשר. זה בעצם אוכל אורגני ככה שהכלב אוכל בדיוק את מה שהוא צריך בלי שומנים מיותרים.

שתי הודעות בפורום ושתיהן על אקאנה.מה הסיכוי שאתה בעל אינטרס

הממממ מעניין
מליון אחוז אולי?
תודה שענית לעניין, עשית לי חשק בעיקר להתרחק מהמותג

dimitrygo

Active member
מנהל
אקאנה זה באמת מזון באיכות גבוהה. פחות טוב מגו ואוריג'ן אבל

עדיין איכותי

אלולית1

New member
אקאנה

אני גם חושבת שאקאנה זה אוכל מעולה כי העברתי את שלי לאקאנה והם הגיבו טוב... אולי כדאי לנסות

אלון562

New member
חחח סורי יש לי פשוט גם וגם

טוב שהחתול שלי לא יודע לקרוא אחרת הוא היה חושב שאני אוהב את הכלב יותר. למרות שזה ממש לא נכון כי הוא הכי יפה וחכם שיש!

הבעיה שלי עם הדיאט שיש לי חתול זכר בוגר (בן שנה)

במשקל אידיאלי, סביב הארבעה קילו.
הוא לא ירד במשקל בגלל הדיאט?
&nbsp
אתה אומר שמזון דיאט זהה למזון רגיל בהכל מלבד זה שהוא מופחת קלוריות.
אני מאכיל ב-GO דגים ועברתי עכשיו על המסמך שלך ובהשוואה למזונות אחרים הוא הכי משמין,
4444 קלוריות לקילו כשמהזונות האחרים נעים בממוצע בין 3800 ל-4000.
אם אקח מזון רגיל אבל כזה שנע סביב 3800 קלוריות לקילו זה יכול לעשות את ההבדל לדעתך, יביא להרזייה , או שההבדל לא משמעותי?
פשוט אין מגוון של מזונות דיאטתיים איכותיים (אני גר בבאר שבע והמבחר לא ענק ) אז חושב ללכת על מזון רגיל אבל פחות משמין מה-גו
&nbsp

dimitrygo

Active member
מנהל
זה לא מה שאמרתי. אי אפשר להפחית קלוריות ולא לשנות שום דבר

הדבר הראשון שמשנים במזון דייאט זה להפחית את כמות השומן כי השומן תורם הכי הרבה קלוריות. לאחר מכן חלק מהחברות מורידות גם כמות החלבון וזה כבר ממש לא טוב לדעתי. המזון שהמלצתי לך עדיין מכיל כמות חלבון גבוהה יחסית. לא כזו גבוהה כמו ב-GO אבל עדיין לא רעה. הוא מכיל רק 11% שומן ו-3400 קלויות. אם אתה לא רוצה להאכיל במזון דיאט אתה יכול לבדוק מריק רגיל. הוא מכיל רק 15% שומן ו-3800 קלויות.
&nbsp
ההבדל בין 3800 ו-4444 הינו מאוד משמעותי, השאלה עד כמה ניתן לסמוך על המספרים האלה כי הם לרוב מחושבים בכל מני שיטות. קח בחשבון שמזון "רגיל" מפוצץ בפחמימות ויש דעה שדווקא הפחמימות גורמות להשמנה.
&nbsp
לפי אתר היבואן של מריק http://www.merrick.co.il/resellers/ יש ספק בבאר שבע וגם אם לא כדאי לשאול את היבואן.

למעלה