רוצה לעבור.. מסקנות שכאלה מהחופש

רוצה לעבור.. מסקנות שכאלה מהחופש

אני ברגילה מיום ראשון, עד ראשון הקרוב.. (ואז חוזרים לגיהנום). יצא לי לחשוב, הרבה.. לשמוע דיעות, להקשיב לעצות.. ובעיקר להקשיב לעצמי.. להיות חופשיה קצת. אני לא רוצה להיות שם יותר, רע לי שם, אני מרגישה כבולה. מרגישה שאני נטחנת פיזית ונפשית (מי אמר צעירה ולא קיבל
) המפקד שלי נוראי, לא באמת איכפת לו מהחיילים שלו, ואני יודעת את זה בוודאות. הוא איים עלינו שאם נרצה לעבור הוא ידאג שנהיה אצל המפקדים הכי חרא שיש, שנלמד להעריך את הטוב.. (איזה טוב? רע לי
) נסיעה באוטובוס עכשיו גרמה לי להחליט שאני רוצה להגיש טופס 55, לעבור בסיס (ולא רק תפקיד, ענף כמו שהוא הציע לי..) אני לא רוצה להיות שם. מתיחסים אליי כאל שונה בגלל מי שאני.. המוסיקה, ההרגלים, התחביבים וכד'.. רואים אותי כהפראירית של כולם, שתשאר עד מאוחר, שתעשה את זה ופה ושם.. ורע לי, באמת שרע לי.. מי שכביכול נחשב ל"אחראי" אצלנו במשרד, בנאדם רדוד ומגעיל, הוא מצטייר בעיניי כליצן ולא יותר מזה. אני לא רוצה להשאר שם. למרות כל הפתורים שהסגן מפקד בסיס נתן לי, למרות כל ההקלות פה וההקלות שם.. אני מרגישה שאני בתוך חממה שאי אפשר לנשום בה. לשרת בבה"ד הזה, פשוט חונק אותי. אפילו שזה קרוב מאוד לבית, למרות היומיות (שאני חייבת אותן בגלל בעיות בבית, נפשיות, כלכליות ופיזיות).. אני אקח את הסיכון ואבקש העברה. אני לא רוצה להשאר שם רגע מיותר נוסף.
נמאס לי לחזור הביתה ולבכות, נמאס לי שאין לי עם מי לדבר שם, נמאס לי להיות עם המון אנשים סביבי אבל בכל זאת, להיות תמיד לבד..

תעשי את זה...

אין שום סיבה בעולם לסבול במערכת המקולקלת הזאת... אבל קחי בחשבון שאף אחד לא מבטיח שבמקום אחר יהיה טוב... צה"ל זו מערכת שרובה מנוהל ע"י אנשים קטנים רדודים ומגעילים. לטובים יש מה לחפש באזרחות, יש פוטנציאל. אלה שיודעים שבחוץ הם כלום חותמים הכי הרבה שנים... למזלנו יש גם הרבה יוצאי דופן, ואני מקווה שתגיעי לאדם כזה....

ToryMaster

New member
אז איפה השאלה?

אני אמרתי לך והמוני אנשים אמרו לך כבר מזמן שנשמע שלא טוב לך שם. מה מונע מבעדך לבקש לעבור?

זה יותר מסובך מזה לדאבוני...

המפקד שלנו דיי איים עלינו שאם נרצה לעזוב את המשרד הוא ידאג שיהיה לנו רע במקום אחר, וידאג שניפול על מפקדים חרא וכאלה... לצערי יש לי יותר מידי מה להפסיד, כי אני נמצאת בתפקיד טוב יחסית אבל נחשבת כעובדת כללית, ואף אחד לא יכול להבטיח לי שאני אהיה באותו תפקיד או אעסוק בדבר הזה במקום אחר, בטח ישימו אותי פקידה או משהו איפשהוא.. אבל החלטתי, ואמרתי לעצמי שאין לי יותר מידי מה להפסיד, יש לי יותר מה להרוויח וזה את השפיות שלי.. ככה ש... עכשיו אני ברגילה, אחרי זה ככל הנראה אני אחזור לבסיס ואגיש 55..
לי..

מכירה משפטים מכוונים?

אלו משפטים חיוביים המחזקים את האמונה שלך בעצמך ובהחלטותיך ובכך שאת מאמינה שזו החלטה שטובה לך. האם את יכולה לחשוב על כמה כאלה?

משהו כמו:

ההחלטה לעבור נכונה לי ואני מוכנה להתמודד עם מה שהיא מביאה.

../images/Emo26.gif

ההחלטה לעבור היא הכי נכונה כרגע מבחינת שמירה על השפיות שלי. ההחלטה לעבור היא בעקבות קשיים רגשיים, נפשיים ופיזיים שמקשים עליי ואני יודעת שאחרי שאעבור הם יוקלו. ההחלטה לעבור היא צעד אמיץ, אני מוכנה להתמודד עם כל ההשלכות שיבואו עם הצעד הזה, מכיוון שלא טוב לי במצב שאני נמצאת בו ואין לי מה להפסיד.

למעלה