רוצה לעבור

nby3

New member
רוצה לעבור

שלום רב שמי בטי ואני ובני משפחתי רוצים לעבור לארצות הברית, מספר שאלות : 1. איך להתחיל את התהליך .... 2. כיצד אוכל למצוא עבודה כמורה בבית ספר יהודי 3. אילו מסמכים עלי לקבל

שימיכל

New member
אוקי אז ככה...

אז ככה: 1. לבוא עם ויזת F שזה ויזת סטודנט אם אחד מכם רוצה לעשות תואר זו ויזה נוחה יחסית... מאפשרת שהיה לבן הזוג וניתן לחפש עבודה מפה...ואם יש כח רצון נסיון והתמדה... מוצאים!! 2. למצא מעסיק שיתן ספונסרשיפ- את יכולה לנסות בשגרירות, קונסוליה.. אם יש לך נסיון אולי תוכלי ללמד פה...(אבל לא לשכוח שיש רשימה ארוכה של מורים טובים ובעלי נסיון+קשרים שעומדים בתור...) 3. אחד מבני הזוג יכול להגיע לפה כתייר (ככה חבר שלי עשה..)עם כסף ולנסות למצא מעסיק (כי תאמת שצריך להיות פה כדי למצא עבודה (חבר שלנו ניסה כמעט שנה למצא מהארץ ולא הצליח ואחרי שבועיים פה הוא מצא...- הוא אדריכל) ואז פשוט לסדר את כל הפרוצדות ולהביא את המשפחה... חוץ מזה אם תרצי תשלחי לי הודעה אישית יותר מפורטת... אולי אני אוכל לענות לך תשובה יותר מדוייקת...) בהצלחה (- ואגב חשבתם על יעד..??) מיכל

nby3

New member
שלום מיכל

אז קודם כל תודה לך על תגובתך, האמת היא שעדין ממש לא התמקדתי ביעד נבחר אנחנו חושבים אולי על פלורידה, אבל זה לא סגור בכל מיקרה אני רוצה לברר היכן ישנם ישראלים שגרים איפה יותר כדאי לגור מבחינת הסביבה, בכל מיקרה עדין לא עשיתי שום דבר בנושא, אני רוצה להתחיל אבל איןלי מושג איך, אמרו לי להירשם להגרלה של הגרין קארד ההרשמה מתחילה בנובמבר, אז אני יעשה זאת, מעבר לכך הייתי רוצה למצוא עבודה מהארץ אפילו אם לא כמורה אז עבודה אחרת שמכניסה משכורת נאה, אם אני אוכל להתארגן מכאן מישראל אז זה יהיה יותר טוב, השאלה היא איך עושים זאת ? בכל מקרה כל עזרה והדרכה ממך תתקבל בברכה.

למעלה