שמי שני מצפון, שפית במלון הילטון ועם רקע בעבודה במסעדות. כתבתי ספר טבעוני צמחוני חדש שהוצאתי עם בתי עדן שנקרא "טעים בטירוף" וניתן להורדה באפליקציה של "עברית" של ידיעות אחרונות.
במיוחד בתקופה הנוכחית, שבה אנו נעים מסגר לסגר ויותר מבשלים בבית, למה לא לבשל אוכל טבעוני וצמחוני שהוא גם טעים מאד, גם בריא וגם מתחשב בסביבה.
מצרפת לכם קובץ PDF שנותן הצצה לספר. מקווה שתבשלו ותיהנו מ 370 הממתכונים בספר.
בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה - טבעונים, צמחונים וקרניבורים גם יחד.
במיוחד בתקופה הנוכחית, שבה אנו נעים מסגר לסגר ויותר מבשלים בבית, למה לא לבשל אוכל טבעוני וצמחוני שהוא גם טעים מאד, גם בריא וגם מתחשב בסביבה.
מצרפת לכם קובץ PDF שנותן הצצה לספר. מקווה שתבשלו ותיהנו מ 370 הממתכונים בספר.
בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה - טבעונים, צמחונים וקרניבורים גם יחד.