רוצה לעזוב

רוצה לעזוב

היי. אני בת 20 והתחלתי לעבוד כמלצרית ברשת מזון קטנה וכעת אחרי חודש אני רוצה לעזוב, העבודה מתישה ולא מתגמלת מבחינת השכר כלל וכלל. את הכסף אני מקבלת בסוף כל יום עבודה וחוץ מטופס 101 עוד לא מילאתי איזשהו טופס שקושר אותי משפטית למקום העבודה. איך אני עושה את זה כי את התסכול אני לא מראה בעבודה או משהו אז מבחינתם הם מתקשרים אחרי החג לקבוע משמרות. איך אחרי חודש שלמדתי את כל ה"איך לעבוד נכון" וכולי, אני יכולה פשוט לקום וללכת? אני מחפשת את הדרך הקלה. אם יש למישהו ניסיון בזה אני אשמח לטיפים. אני מתכוונת לעזוב כי אני רוצה להיות מוכנה נפשית ללימודים שאתחיל באוקטובר ולא ממש זקוקה להכנסה המועטה הזאת מהצד, יש תמיכה כספית מההורים וכולי. אני צריכה רק דרך להגיד את זה לבוסים. ולא מוצאת דרך נחמדה. מה גם שהם יודעים שאני מתחילה ללמוד ושלא אסתדר עם המשמרות יחד עם הלימודים. מה גם שזו מסעדה שכל הזמן מחפשת עובדים חדשים. מה גם שאני לא אמורה להרגיש אשמה יותר מדי כי זו מעין עבודת קיץ (רק חבל שהתחילה יחסית מאוחר, ב-20 לאוגוסט) והזמניות שלה היא הקומפוננט היחיד והמוכר ביותר תודה למשיבי. שבוע טובץ

היי ../images/Emo140.gif

תחשבי שאם המצב היה הפוך, הוא לא היה מתלבט כל כך.בסופו של דבר תצטרכי להתפטר. יפה שעה אחת קודם.

למעלה