רוצה לעזור לאחותי למצוא זוגיות..

רוצה לעזור לאחותי למצוא זוגיות..

אנחנו גרות באילת.. ואני רואה שהיא כבר מתחילה להתייאש וממש כואב לי לראות זאת.. היא בת 28 ויוצאת עם כאלה בחורים.. שלא נדע מצרות! נראה שכל אחד שהיא מכירה - הדבר היחיד שיש לו בראש הוא להכניס אותה למיטה.. זה לא יכול להיות דבר רע, אלא שהם אפילו לא מנסים להכיר אותה לפני כן.. זה ממש מעליב לדעתי <אחרי שזה מחמיא כמובן שהיא מושכת והכל> אני לא יודעת.. או שלא נותרו בחורים טובים באילת.. או שמשום מה לא יוצא לה להכיר אותם.. כל עיצה תתקבל בברכה.. אני רוצה לראות אותה בזוגיות.. ואין לי ספק שזה הדבר שהיא הכי רוצה כרגע גם כן.. תודות מראש..

Vdrums

New member
אי אפשר לזהות בחור טוב

מקילומטר, אם לא יוצאים פעם פעמיים אי אפשר לדעת. ואולי אילת היא עיר קטנה...

magenta73

New member
אמ...

אם את רוצה לעזור, אז אם את מכירה בחור שיכול להתאים, אולי תנסי לארגן דייט. זה נראה לי הדבר היחיד שאת יכולה לעשות. אחותך ילדה גדולה. ואולי באמת הבעיה היא בעיר, לא בתרגיל...

הלוואי והייתי מכירה...

אבל רוב החבר'ה שאני מכירה בעיר נשואים או בזוגות כבר.. ואכן, אין לי ספק שהבעיה בעיר.. מישהו רוצה לעבור לאילת?

the match maker

New member
אז ככה...

היי רומי, קודם כל - מה המצב? :). אז אמנם אני לא מאילת, ולא מכיר כ"כ את האנשים שם (חוץ מהפעמים שאני נופש שם, כמו כל עם ישראל ואירופה), אני יכול לומר שקודם כל - אסור להתייאש. אני בטוח שיש שם בחורים טובים, וזה שהיא לא מצאה אחד כזה עד היום, זה לא אומר שאין כאלה. איפה היא מכירה אותם? מה היא משדרת להם? שימי לב: 90% מהתקשורת בין בני האדם היא לא מילולית, אלא באמצעות שפת גוף, טונציה ולבוש. כך שיכול להיות שהיא רוצה מאוד משהו רציני, כמו כל בן אדם נורמלי, אבל אולי משדרת משהו אחר. דבר נוסף, כמו שמשהו אחר כתב כאן - למה שלא תנסי לארגן לה משהו נחמד שאת מכירה? אני עושה את זה כל הזמן וברוב המקרים זה מצליח. היה לה כבר חבר רציני בחיים? עצתי בעניין היא פשוטה: לנסות לשדר את מה שאת רוצה לשדר, להסביר לגברים שאנחנו כאן בשביל קשר רציני ולא סטוצים, להיות קלילים עד רמה מסוימת, ובסוף אותו בחור רציני וטוב יגיע - באחריות!

למעלה