רוצה לעזור לאחותי למצוא זוגיות..

רוצה לעזור לאחותי למצוא זוגיות..

אנחנו גרות באילת.. ואני רואה שהיא כבר מתחילה להתייאש וממש כואב לי לראות זאת.. היא בת 28 ויוצאת עם כאלה בחורים.. שלא נדע מצרות! נראה שכל אחד שהיא מכירה - הדבר היחיד שיש לו בראש הוא להכניס אותה למיטה.. זה לא יכול להיות דבר רע, אלא שהם אפילו לא מנסים להכיר אותה לפני כן.. זה ממש מעליב לדעתי <אחרי שזה מחמיא כמובן שהיא מושכת והכל> אני לא יודעת.. או שלא נותרו בחורים טובים באילת.. או שמשום מה לא יוצא לה להכיר אותם.. כל עיצה תתקבל בברכה.. אני רוצה לראות אותה בזוגיות.. ואין לי ספק שזה הדבר שהיא הכי רוצה כרגע גם כן.. תודות מראש..

TheWhiteTigris

New member
בתור

אחד שגר באילת בעברו (זמן קצרצר), התחושה בעיר שהיא מיועדת לסקס בעיקר, לא לקשר רציני. האוירה בה יחסית... אמ... נקרא לזה "משוחררת". העובדה שהתיירות בה היא החלק המרכזי, ובעצם איזור התיירות שווה בגודלו בערך לכל עיר המגורים ממחישה משהו... אבל בכ"ז אפשר למצוא איזה קשר רציני. רק צריך לחפש בנרות. :-\

ברור שאפשר.. זה רק עניין של זמן..

אני מצאתי אילתי מקסים.. לפעמים אני מרגישה שמצאתי את האחרון
ממש חבל לי שיש את ההרגשה הזאת בעיר.. אין ספק שלא חסרה תחושת "שיחרור" בעיר.. אבל חייבים להיות גם כאלה כמונו.. שחיים כאן המון שנים ולא בדיוק מגיעים רק להנות וללכת.. לא?

Cobe Anan

New member
כתבתי משהו, אבל הסלולר מחק לי את זה

חרא של דבר, הסלולרים האלה! קיצר, לא כולנו ככה.. פשוט ככה אנחנו נראים, לפני שמכירים אותנו. וגם אחותך, אחרי שנים שמנסים לזיין אותה, התרגלה לצורה הזאת שבה מתחילים איתה, ואם סתם בחור נחמד יבוא, הוא בכלל לא יוכל להתקרב אליה בלי מסיכה של זיין-טורבו.. וגם אם כן, אז הוא ייראה בדיוק כמו כל האחרים שמחפשים לזיין... מבינה את העניין...?

מבינה.. אבל זה קצת יותר מזה..

זה לא שהיא לא תיתן שיתקרבו.. הם פשוט ישר מושכים לכיוון.. אין כאן מקום לפירוש מוטעה בכלל.. למרות שחייבת לציין שהייתי נותנת הרבה כדי להיות זבוב בדייט שלה.. ופשוט להבין מה משתבש שם..

Cobe Anan

New member
טוב, אני יודע שהיא אחותך..

וזה יכול להעליב, אבל חייבים לבדוק את זה.. האם יכול להיות שהיא: *סתומה טילים? *אגוצנטרית בטירוף? *קצת שרוטה? *קוטלת בנים? אולי פיספסתי משהו, אבל הכוונה היא לא שאם אחד מהנ"ל תקף אז אין סיכוי.. התכוונתי לזה שאולי דייט זה לא תמיד הדרך. אם היא תופסת מעצמה, אז באמת צריך לעודד אותה לרדת מהעץ. אבל אם היא לא-הכי-חכמה-בעולם, או טיפה`לה-טיפה`לה לא שפויה, עדיף לתת למישהו להכיר אותה לאורך זמן (כי אלה שני גורמים שליליים מאד ברושם הראשוני). תעשי לה קצת הערכה אובייקטיבית, לא מהכיוון של אחות, ותנסי לכוון אותה בהתאם. בהצלחה!

twigy

New member
אני מוכן לבדוק את הנושא מקרוב

תמורת סכום סימלי.

Cobe Anan

New member
הסבירו לי פעם מה זה סכום "סימלי":

*שים לי* איזה מיליון או שניים על השולחן (ותעביר כמה מלמטה...)

למעלה