רוצה לעטר אריחי קרמיקה בבית.

alonaski

New member
רוצה לעטר אריחי קרמיקה בבית.

סוף סוף בחרתי את אריחי הקרמיקה למטבח. עכשיו, עלה לי רעיון בראש - לצייר על כמה מהם לעיטור
אני מניחה שאני צריכה לרכוש לשם כך צבעי זכוכית. - צודקת?... אחרי שחשבתי על נושא העיטור...
החלטתי שאני רוצה סידרה של עקבות של רגלי כלבים על הקיר!
שורה של עקבות... לשם כך, נראה לי הכי מתאים לעשות שבלונה ולצבוע איתה את האריחים... שאלתי: 1. מה דעתכם על העניין? 2. מאיזה חומר עדיף לעשות את השבלונה? 3. איפה אני יכולה למצוא ציור של עקבות כאלה כדי להעתיק? 4. מה הטכניקה הנכונה לצביעה הזאת?... 5. איזה צבעים אני צריכה לזה? תודה מראש.

נומוש

New member
מקצועניים בתחום נמצאים

בפורום אמנות שימושית ו-אומנות שימושית למתחילים. בהצלחה

תשובות:

אני גם מומחית לאומנות שימושית
ואשמח להדריך אותך
1. רעיון נפלא
2. החומר שעדיף להכין ממנו שבלונה הוא מפל. 3. ציור של עקבות, תחפשי בגוגול (אלוהי האינטרנט
) 4. צבעי אנאמל ומעל לכה יאכט ורניש או צבעי אנאמל עם מדיום מקשר לפני הציור ואחרי. הערה:את השבלונה להצמיד לאריח היטב עם מסקין טייפ, ממליצה לך לתופף על השבלונה עם מכחול טופ או ספוג. שיהיה בהצלחה

lank

New member
../images/Emo68.gifקרמיקה

תשובות לכל השאלות: 1.רעיון נחמד 2.חומרים לשבלונה - שקף 3.תמונה של עקבות אפשר למצוא בקלות באופיס ( קישור מופיע למטה ) 4.אם צובעים בעזרת שבלונה - יש להשתמש במכחול טופ בעל ראש שטוח , מכחול ספוג או ספוגית קטנה . כל אחד מהם נותן גימור שונה תלוי מה אוהבים. 5. קיימים סוגים רבים של צבעים בהם אפשר להשתמש. השאלה העיקרית האם אתה מעוניין לשלב מספר צבעים או רק גוון אחד. ממליצה לך לפנות לחנויות של אומנות שימושית שם תוכל למצוא מבחר גדול מאוד של צבעים מתאימים וגם שבלונות מוכנות. אם אתה מאזור המרכז ממליצה לך על הגלריה של מזי מוסרי בחולון . הטלפון : 5585585 - 03 בהצלחה!!!

שקף לא מוצלח לשבלונה../images/Emo31.gif

מפל הוא מעין שקף עבה ורק איתו התוצאה תצא תמיד מוצלחת
הכוונה שהחומר לא יחדור ויגלוש מעבר לקווי המתאר. יש כאלה שיוצרים מצילומי רנטגן שבלונות מכיוון שמדובר בחומר עבה מאד.

lank

New member
../images/Emo68.gifלסיגל עם הקפה

יקירתי , אני כבר שנים עובדת עם שקפים כבסיס לשבלונה וזה עובד נפלא!!!!

גולי מ

New member
אני רוצה להזכיר לשתיכן שיש שקפים

בעוביים שונים (עד אפילו צלולויד מאד עבה). לפעמים זה עושה את כל ההבדל.

alonaski

New member
איך אני חותכת שקף עבה בצורה של

עקבות כף רגל כלב?... עם סכין חיתוך?
(נראה לי דורש מיומנות מיוחדת...)

למעלה