רוצה לעשות אהבה...

רוצה לעשות אהבה...../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

בתוואי המבוך נמצאים ולא מוצאים את האחור והלפנים בקע נפער בחיינו מפצלת את בבאותנו ישותי עורגת לך ימים כלילות עוצמתך מכה בלבי עד מאוד כמהה למגע ידייך עורגת לליטוף למגע מחכה לניגוני גופותינו למיזוג לתאווה לאהבה.. }{
(בהשפעת הצפיה ל15 לינואר
)

Mוניk

New member
אההה דרדסית מקסים../images/Emo23.gif

יאאלה עוד 12 יום מאמי
דרדסית
מוניק

חחחחחחחחחחחחח דרדי

חחחחחחחחחחחחח יפה ואני חשבתי לעצמי מה יש ב- 15 לינואר.... והתשובה: הלבנים הסקסיות................ על זה ניקרא הסרט...."חור בלבנה"

דרדישית - יפההההה

ובסוף תהיי מוכרחה לגלות לנו מה קורה ב-15 בינואר העם במתח - העם בלחץ - העם רוצה לדעת אולי אפשר לקבל מקדמית של "בקרוב"? דרדי, דרדי, דרדי, תני לנו רמז

SEX ,,,,LOL

מכיוון שאני הרה, וההריון שלי יקר מאוד לי ולזוג חשוך ילדים שאני כעט נושאת את בנם בתוכי (אני פונדקאית) נמנע ממני לקיים יחסים במשך חמישה חודשים מלאים, וב 15 לינואר אינשאללה חחחח זה יקרה ואז אולי אראה קצת
וארגע
הנה סיפקתי את הסקרנות חחחחח

וואאאאאו

דרדסית, וואאאאאאאוו. אין לי מילים. אין לי מילים. זה לא פשוט להצליח להשאיר אותי בלי מילים. מעשה מדהים. אנושי. אלוהי. קבלי
ועוד
ועוד

טאKילה

New member
תגידי יגנובה חחחחח../images/Emo6.gif

מה זה? קראי קראי לארפי שידע למה לצפות ב15 לחודש.

כן, אין ספק שאת אישיות מדהימה

מחזיקה לך אצבעות לכל התהליך צריך להיות מיוחדת בשביל לעבור מסע כזה. כל הכבוד אישה

דרדי את אישה מדהימה ../images/Emo39.gif

שיהיה בהצלחה דרדסית, את ההיפך משמך, את ענקית...... כל טוב והרבה אושר ישנוני

תודה לכם מתוקים ../images/Emo23.gif

חיממתם את לבי בתגובותיכם, אבל כוונתי הייתה רק להבהיר מה יש ב15 לינואר וטאקושית ארפי יודע כבר ומחכה ומצפה ומחכה ומצפה ומחכה ומצפה חחחחח בכל מקרה קראתי את תגובותיכם\ן וכולי פה סמוקה...תודה לכם מקסימים
חיממתם את לבי

וואאוו, דרדי.........ענקית את!!!

כל הכבוד!!! חברה שלי גם הייתה פונדקית. לפני בערך 4 שנים. הייתה עליה כתבה בעולם האישה. היום אני חושבת, היא מרצה ומספרת את סיפורה, וגם עוזרת לאנשים אחרים מבחינת הביוקרטיה... לידה קלה שתהייה לך. אני מחזיקה לך אצבעות
.

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifדרדסית ואווווווווווווווווווווו|

את גדולה מהחיים את אשה מדהימהההה אמנם כבר לחשת לי במסר פרטי ואני שוב המומה ומהגילוי שלך פה לכולם יישר כח
דרדי
מוניק

למעלה