רוצה לעשות מנוי למגזין בנושא הורות

mnirit

New member
רוצה לעשות מנוי למגזין בנושא הורות ../images/Emo35.gif

אני אמא לבן יחיד בן חצי שנה. בא לי לקרוא כתבות מקצועיות ומעניינות בתחום ההורות לקטנטנים. יש איזה ירחון שאתם מרוצים ממנו: הורים וילדים, להיות הורים, להיות משפחה, משהו אחר???? יש בכלל הבדלים בין כל הירחונים האלה? תודה.

anat30g

New member
נירית

אני כתבתי במשך 4 שנים לירחון "להיות משפחה". הייתי מנויה "להורים וילדים" במשך 5 שנים. הייתי מנויה שנה לירחון "את" ויחד איתו קיבלתי גם את "להיות הורים". בקיצור - עברתי את כולם ומה שאני חושבת שאין הרבה הבדל - זה יותר עניין של טעם אישי והעדפה לסגנון ויזואלי - מאשר תוכני. בכל העיתונים יש פחות את יותר את אותו החומר - שאגב חוזר על עצמו מידי שנה - כי תמיד צריך לעשות כתבה על גמילה ממוצץ, על שינת לילה, על מטפלת, גננת והולדת אח נוסף. בקיצור - במקומך הייתי בודקת מי נותן את הדיל הטוב ביותר - במחיר ובמתנות הנלוות.

רותי&ע

New member
לי יש נסיון עם הורים וילדים

שאליו אני מנויה שנתיים ולהיות הורים שהייתי מנויה עליו שנה. שניהם טובים. להיות הורים נמצא במלואו באינטרנט ולכן הייתי הולכת על הורים וילדים. אם כי אחרי שנתיים אני מרגישה שמיציתי את העניין ולא אחדש את המנוי. אני מדי פעם חוזרת אחורה לכתבות שפעם לא עניינו אותי ועכשיו פתאום רלוונטיות.

למעלה