רוצה לפרגן למעגל רעננה

רוצה לפרגן למעגל רעננה

שהתקיים היום ב"מילקה" בגבעת חן סמוך לרעננה והיה גדוש אורחות ממעגלים אחרים ואורחות חיצוניות. תודה לורדית על המקצוענות הניהול המתוקתק והלב החם! ממש נהניתי.. מחר במעגל ת"א.. מי באה?

וואו איזה מעגל היה לנו אתמול ברעננה !!!!!

היינו הרבה בנות ,והכל התנהל בצורה מושלמת ,נעימה חברתית ,עיסקית מקום מדהים ,אוכל נהדר מחכה כבר למעגל הבא

אמאמיה

New member
מעגל ת"א - היה מפגש ../images/Emo210.gif

יופי של מפגש היה לנו הבוקר מפרגנת לכל מי שבאה, כיף של מעגל אווירה נעימה ותומכת ותודה לבנות מעגל פ"ת על הנוכחות המרשימה וכמובן ליעל דורון-יבין על התרגיל העסקי ואחלה מקום - מיסטיקפה בנמל ת"א
להתראות ב-23/2 מיה

מסכימה בהחלט,מיסטיקפה

יופי של מקום ,ובכלל איזה כייף היה במעגל,יום יפה ושימשי עם קבוצת נשים מענינות באווירה נעימה.

מעגל ת"א

היה מפגש מקסים היה כיף לארח את בנות מעגל פ"ת החם מיה- בחירה מוצלחת למקום מפגש חדש, תודה על השינוי המבורך. נתראה בשבוע הבא בסדנא.

אמאמיה

New member
תודה תודה

ושוב תודה לעדי ודנה על ההפתעה המדליקה שהבאתן לנו שנעלה ונפרח :)

היה מעגל מדהים, רוצה לפרגן לאורלי מזרחי הדולה

11 דקות הרחבה שלה היו מעולות, נתת פן חדש לתהליך הריון ולידה, פתאום הכל נראה לא כל כך מסובך...

היה יופי של מפגש ../images/Emo13.gif

היה לי ממש כייף! היתה אווירה נעימה, שמש כייפית במקום מקסים ומרגיע (שידרוג רציני), אחלה של ארוחת בוקר ובנות מפרגנות. כל הכבוד לבנות מעגל פ"ת שהגיעו בהרכב כמעט מלא, עם גאוות יחידה
שאפו לעדי ודנה על המתנות האביביות. ה
שלי עם ה
מחייך אלי בבוקר! תודה ליעל על התרגיל והטיפים, שיהיה לנו סופשבוע נפלא!

ילדודנס

New member
תודה על האירוח מעגל ת"א

היה טעים נעים ומעניין תודה על המתנה אתן מוזמנות אלינו כל הזמן מעגל חם פ"ת

shirlykl19

New member
תודה למעגל רעננה ../images/Emo140.gif

היה ערב מדהים. תודה ליעל ולורדית על קבלת הפנים החמה. מצפה להמשך....

hedvabendavid

New member
מעגל רעננה

צר לי שלא יכולתי להצטרף אליכן ,לפרגן לכן כמו שאתן פרגנתן למעגל פ"ת. ימי שלישי קצת בעיתיים עבורי,אשמח אם תצליחו לאחד פעם נוספת את שני המעגלים ושאנחנו נגיע אליכן

למעלה