רוצה לפרגן.

רוצה לפרגן.

לקחתי את בני לסיפור בשבלול. לא נהננו ולא מוכנה לפרט למה כאן בפורום אלא במסר אישי. לא חשבתי ללכת שוב ,אך היום הוזמנו לחגיגת יום הולדת והמפעילה המדהימה הותירה אותנו ההורים בפה פעור. אנחנו וילדנו נשארנו מרותקים במשך שעתיים להצגה להפעלה ולקסמים . העברית הקולחת והנועם פשוט נפלא. רבותי סוף סוף יצא לי להכיר את הגולשת ותושבת הישוב ,דבי זריהם. חייבת לומר לך יצאנו מוקסמים . נ.ב. שיניתי דעתי בקשר לשבלול אני רצה להופעתך ביום רביעי. יישר כוח מקסימה. נטע [שם כינוי] אמא של הילד שישב ליד מור החוגג.

תודה. ההופעות בשבלול הן בתחילת דרכן לאט לאט

נפיק לקחים . לא הוגן לשפוט בהתחלה
שבת שלום דבוש

alonaski

New member
דבי, מחרישה הצגות?!! ../images/Emo8.gif שתפי אותנו בתאריכים

של ההצגות שלך!! יום רביעי הקרוב יש הצגה? מתי? באיזו שעה? איך נקראת ההצגה? לאיזה גילאים? את חייבת ליידע אותנו פה בפורום כל שבוע על ההצגות שלך - אחרת איך נדע??
(-במיוחד עכשיו אחרי הפירגון הנילהב הזה!
)

בוקר טוב. אינני מחרישה ....ובכן.....

מרכז שבלול הוקם לגיל הרך בניהולה של טל אשר . [דרך המתנס] טל הזמינה אותי להופיע במרכז ביחד עם אילת אבן טוב . בפתיחה הופיעה איילת עם הסיפור: "מי יעיר את שי?" ביום רביעי הקרוב 21.11. שעה 17:30 תוכלי לפגוש אותי ואת הסיפור: "לולי שבלולי יוצא לטיול" לאיילת יש את הסגנון המיוחד שלה הכולל סיפור ויצירה. [היא מקסימה בעיניי וכישרונית בטירוף] אני מביאה סגנון אחר של "תיאטרון סיפור" כולל שירים מהשתלמויות לגיל הרך . את הבובות והתפאורה שתראי הן מעשה ידיי.......SO נפגש???? ************************ בהקשר לאתמול חגגתי יום הולדת לבן [מור בן 4 ] של שכנתי המקסימה יעל. אינני חוגגת [יותר] ימי הולדת אך מדי פעם אני חוגגת לחברים הטובים ומשפחה....... ******************************************************************************* תמונה מתוך תאטרון סיפור " לולי שבלולי"

תמונה מתוך הסיפור: "לקוף יש בעיה"............

הסיפור שסופר אתמול ביום הולדתו של מור.

alonaski

New member
../images/Emo24.gif נראה מדליק!! ../images/Emo13.gif

אשמח להגיע ביום רביעי!! זה מתאים גם לגיל שנה??... כי עד עכשיו כל סוגי הפעילויות שניסיתי איתה היא איבדה עניין אחרי רבע שעה בערך...
ותמיד היא היתה התינוקת הכי קטנה בחבורה...

CEF

New member
בפרסומים כתוב שההצגות מיועדות לגילאי שנתיים

דבי אכן מקסימה ונהדרת והילדים מתים עליה, אבל במקומך הייתי מחכה עוד קצת. יהיו לך עוד שנים לקחת את בתך להצגות :) בגיל שנה הם לא ממש מבינים והאמת שהרבה פעמים גם מפריעים לילדים שההצה מיועדת להם...

CEF

New member
נחתך לי ה"נושא" באמצע-גילאי שנתיים וחצי ומעלה

יווווווו...אני מסמיקה../images/Emo99.gifתודה רבה.

גיל שנה זהו גיל מקסים לתאטרון סיפור....אבל קבוצתי. הכוונה סיפורים קלאסיים עם המחשה ולא יותר מ15 ד'
אפשר 20-25 ד' אבל צריך לנשום אותם
לגבי יום רביעי אצטרך להתאים את עצמי לגילאים שונים - 2.5 -6+ ....וכמובן יחס להורים לא יזיק כדי שלא ישתעממו.... בהקשר למי מתאים??? כל הורה מכיר את אופי והרגלי ילדו לכן אני משאירה את ההחלטה להורה
אני מבחינתי אעשה את המיטב. תודה רבה לכולם שבוע טוב דבוש

alonaski

New member
ומה לגבי זה שהיא יושבת בעניין רב מול תוכניות

טלביזיה בערוץ בייבי ובערוץ הילדים ומסתכלת בעיון וסקרנות? - לה לא אומר שהיא יכולה להינות מהצגה שכזאת?... אולי אני אנסה לבוא איתה בידיעה שאם היא תאבד עניין אז פשוט נוותר ונצא החוצה...

CEF

New member
מול ערוץ הילידם בגיל שנה?!

למה את עושה לה את זה ?
טלויזיה והצגות אלה שני דברים שונים, כי בהצגות יש לה הרבה מסיחים מסביב (סביבה חדשה, ילידם אחרים, רעשי רקע וכד')וכשהיא מול הטלויזיה פחות. (אבל מה איכפת לי אני? - לכי ונסי. מקסימום, כמו שכתבת תצאו באמצע).

אלונה כבר אמרתי . זה נתון לשיקולך יקירתי.

לגבי טלויזיה אני מקווה שהיא יושבת מול תוכנית...ולא תוכניות
בכל אופן זה אומר שהמקסימה שלך יכולה לשבת אך אין זה אומר שהיא מרוכזת בנעשה על המסך. [אלא אם את ישובה לידה ומסבירה לה מי. מה מו.........] אני בכל אופן מאוד ממליצה לך לנסות ולבוא. היא לא אמורה להבין את התוכן אך בהחלט תהנה מהשירים, מהמימיקה, הפעלת הבובות ומהאוירה. להית' דבוש

alonaski

New member
תוכניות!! אנחנו רואות ביחד את התוכנית המאממת

של דודו טופז...
, השורה האחרונה...
ופסוקו של יום!!!
חחחח ... האמת - אנחנו מסתכלות על ערוץ התינוקות YES BABY ואנימל פלנט בעיקר. והיא מאוד סקרנית ומרוכזת במה שהיא רואה! זה נורא חמוד לראות גמדה כזאת עם עיניים גדולות ועירניות - נעוצות במסך כשמדי פעם היא מצחקקת או מצביעה עליו באצבע וקוראת איזו קריאה בג'יבריש כלפי המסך או לעברי...
אני חושבת שיש סיכוי שהיא תהיה קהל מצויין!
רק השאלה היא אם היא לא תהיה עייפה מדי... נגיע גם נגיע!!!

לפי מה שראיתי דבי מתאימה לכל הגילאים.../images/Emo6.gif

דבי עדיין לא נרגעתי מהאנרגיות שלך. בהצלחה מחר. נטע

למעלה