רוצה לפרוק את הקושי שלי לגבי המנהלת שעוזבת

noname2008

New member
רוצה לפרוק את הקושי שלי לגבי המנהלת שעוזבת

שלום,
אני עו"סית בדיור מוגן. אתמול המנהלת של החברה,שהיא גם מדריכה אותי בעבודתי הודיעה לי ולשאר העובדים שהיא עוזבת בעוד חודש, לאחר שלוש וחצי שנים של עבודה.
אני מכירה אותה כבר כמעט 3 שנים (היא לקחה אותי לעבודה) ומאוד נקשרתי אליה, שכן היא באמת אישה מקסימה, רגישה, טובת לב, חכמה ומעוררת הערצה. למדתי ממנה המון. היא תמיד נמצאת שם בשביל העובדים, תומכת ומפרגנת. מאוד עצוב וקשה לי שהיא עוזבת... זה היה כל כך פתאומי ובלתי צפוי, כולם היו בשוק וגם עצובים. ממש לא
ציפינו לזה, שכן רואים היא מאוד אוהבת את עבודתה. היא אמרה שהיא מאוד אוהבת את העבודה והאנשים שהיא עובדת איתם, אבל שאין לה כבר לאן להתקדם בעבודה הנוכחית ושהיא מחפשת אתגרים חדשים.
כרגע היא מחפשת מחליף וקשה לי לחשוב שיהיה מישהו אחר שיהיה מנהל שלי וידריך אותי. אני מאוד עצובה. מקווה שלפחות יהיה מנהל/ת אנושי/ת במקומה.

sher2004

New member
כייף לקרוא על אנשים כמו המנהלת שלך

אני גם מקווה שיהיה במקומה מישהו אנושי כמוה ואני בהחלט מבינה את הרצון להתפתח מבחינה מקצועית ולחפש אתגרים חדשים.

niva99

New member
כשהמנהלת עוזבת

לא ארחיב את הדיבור, אבל אני עובדת במסגרת שהיא די דומה לשלך. ב100% משרה

ובאחת השיחות ביני לבין המנהלת היא אמרה לי את המשפט הבא : "כל עוד אני עובדת כאן, את לא צריכה לדאוג, ברגע שאניח את המפתחות על השולחן תתחילו לחפש מקום אחר"...

noname2008

New member
היי ניבה

האם את עובדת בתחום הזקנה או נפגעי הנפש? אני עובדת בתחום נפגעי הנפש, והתמיכה של המנהלת מאוד משמעותית לי שכן זהו תחום לא קל ובעבודה היומיומית בדיור המוגן אני נמצאת לגמרי לבד...
ידוע לי שלפני שהמנהלת שלי נכנסה לתפקיד היה בלגן שלם בחברה, העובדים לא קיבלו הדרכות לא אישיות ולא קבוצתיות כי לא היה מנהל מקצועי, אך המצב שהיה קודם לא יחזור שכן המנהלת שלי אמרה שלא תעזוב עד שתמצא לה מחליפה והיא תעשה לה גם חפיפה. יש לה אינטואיציות טובות אז אני מקווה שהיא תבחר מישהו נחמד.
הקושי שלי הוא בעיקר הפרידה מהמנהלת שלי, מאחר ואני מאוד אוהבת ומעריצה אותה ובשבילי היא לא רק מנהלת אלא הרבה מעבר, כך שגם אם יגיע מישהו מאוד טוב ונחמד במקומה עדיין יהיה לי מאוד מאוד קשה... מקווה שיהיה בסדר.
האם את יכולה להבין מדוע המנהלת שלך אמרה לך זאת? הרי אם היא תעזוב יכול לבוא מישהו טוב במקומה שידאג לעובדיו, לא?
תודה על התגובה.

למעלה