רוצה לפרוק את מה שעל הלב...

meonly1

New member
רוצה לפרוק את מה שעל הלב...../images/Emo223.gif

אני ל', בת 24, אני חדשה כאן, ואני חושבת שגם אני א-מינית. במהלך כל החיים שלי ניסיתי תמיד למצוא את הרגע הזה שאני ארגיש משיכה, שאני ארצה את הדבר הזה שכולם מדברים עליו, אבל זה אף פעם לא קרה. וזה נראה לי מוזר, מאוד מוזר. וההרגשה הזאת של הפחד וחוסר ההבנה הייתה אצלי בלב כל הזמן,אבל חוץ מזה הכל היה בסדר- הצלחתי מאוד בלימודים ובצבא ובאוניברסיטה, והייתי תמיד מוקפת חברות טובות ותחומי עניין וכ'ו- ככה שאף אחד לא חשד שמשהו בי שונה. והייתי יוצאת עם בנים, כל הזמן. ועם חלקם עשיתי דברים, וסבלתי מכל רגע. עד שהתחלתי לברוח, לנתק את הקשרים ברגע שהם היו מתחילים להיות אינטימיים. וככה ביליתי בבריחה וכולם היו צוחקים שאני בררנית מידי. והאמת שהיא שדי נמאס לי להרגיש כאילו אני צריכה אנרגיות ענקיות בשביל להסתיר, ונמאס לי לנסות להכריח את עצמי לפתח קשרים בשביל לסיים אותם אחרי חודש ולפגוע בהם ובעצמי, ונמאס לי להרגיש שאני מוזרה ולא בסדר ושונה וכל שאר הכינויים.אני רוצה להכיר מישהו, לבנות איתו חיים משותפים, אני מאוד רוצה לאהוב, ואני מאוד מפחדת שזה בחיים לא יקרה. שאני אף פעם לא אכיר את הבחור שירגיש כמוני ושיסכים לוותר על חלק כל כך חשוב בקשר. עד היום לא ידעתי שקיימת קהילה וירטואלית של אנשים שמרגישים כמוני..אני מקווה שכאן, לפחות, מישהו יוכל להבין אותי. סוף שבוע נעים לכולם

queen helen

New member
../images/Emo135.gif ברוכה הבאה!

כתבת הכל בצורה כ"כ מרגשת ומדויקת שלא יכולתי להשאר אדישה כהרגלי
ומאז שגיליתי את הפורום גם אני הפסקתי להאשים ולייסר את עצמי על היותי שונה! אז שיהיה בהצלחה, ונצלי את הפורום באופן הטוב ביותר (למרות שדומם כאן לאחרונה)

p019

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo212.gif

את בהחלט לא מוזרה (לא יותר מוזרה מכל שאר חבריך בני האדם
), והכל בסדר אית, ובהחלט על תיתני למה ש"מקובל" לשכנע אותך אחרת. ברוכה הבאה, מקווה שתמצאי כאן את מה שאת מחפשת.

למעלה