רוצה לפרסם אתר בבלוג שלי - האם מותר לי?

רוצה לפרסם אתר בבלוג שלי - האם מותר לי?

קודם כל חייבת לציין שכל העניין הוא על דעת עצמי באתר המדובר עדיין לא יודעים על כוונתי ואני מניחה שמצידם תהיה הסכמה. העניין כדלהלן: - אינני עושה שום צעד מבלי שאקבל אישור מתפוז הייתי רוצה להסב את דעת הציבור על אתר שבו אנשים מוסרים חינם חפצים למי שזקוק ורוצה. מאחר ואני מכבדת ומעריכה את הנתינה הזו הייתי רוצה לעשות להם נפשות לפחות אצלי בבלוג האם מותר לי? תאשרו לי - אשמח לא תאשרו - אקבל תודה דונה

דנטל

New member
אגורה?

הנה, הרגע עשיתי פרסומת לאתר אגורה. אין שום בעיה עם זה. תפוז מפוצץ בקישורים לאתרים אחרים שלא מהווים בעיה. כל עוד את אדם פרטי שלא נהנה מהפרסום הזה, לא צריכה להיות בעיה. תכלס, אפילו אם אנשי האתר עצמו היו פותחים בלוג ומפרסמים את עצמם זה לא ממש היה מהווה בעיה בתנאים מסויימים. זו בעיה כשאתרים מציפים בתפוז ומנסים לפרסם את עצמם בחינם, בעוד שתפוז הוא אתר מסחרי והפרסום בו בתשלום, אבל כשאדם פרטי מעלה קישור כ"שירות לציבור" זה אפילו לטובת תפוז כשזה בעצם הופך את תפוז לפלטפורמה שהיא מאגר מידע שיש בו תרומה ועזר.

זה בהחלט שירות לציבור שאני מאמינה בו

ואין כאן שום רווח אישי למעט שהאוכלוסייה כולה יוצאת נשכרת תודה על תגובתך דונה

wranger

New member
למה נראה לך שאת צריכה אישור מתפוז?

התכנים בבלוג שלך הם שלך, מה גם שזה למטרה טובה. לכי על זה (ואל תשכחי לפרסם קישור בשרשור "כדאי לקרוא בבלוגיה" של אותו יום!).

היו כ"כ הרבה אותיות קטנות בתנאים לפתיחת בלוג

שכמו כל העולם לא קראתי אותן עד הסוף - זה היה לוקח שבוע לפחות
ואני לא יודעת אם בפועל יש איזה ניגוד אינטרסים או משהו לא חוקי בעניין... בשביל מה להסתבך?..חח והאמת ש.. ברור לי באופן אישי שיש כאן משהו גם לטובת תפוז בעצם וזה בהחלט אתר לטובת הכלל ולא לטובתי האישית. פשוט הייתי צריכה איזו חותמת רישמית "שחור על גבי מסך"... שמאשרת.. מאחר ואני רואה בך במידה כזו או אחרת נציגות של תפוז לפחות בשל בניק המודגש - אני מניחה כעת שמתוך הכתובים כאן שזה אפשרי.. תודה על תגובתך דונה

דנטל

New member
לא מדויק

נשמע מהדברים שלך שבאותה מידה היא יכולה להעלות לבלוג תוכן שמהווה אאוטינג, תוכן פוגעני, תוכן שמפר זכויות יוצרים ועוד שלל תכנים שעוברים על תקנון תפוז. רצוי לעשות הבחנה בין "התכנים בבלוג שלך הם שלך" לבין "התכנים בבלוג שלך יושבים בפורטל עם תקנון מסוים" והעלאת קישור, שהיא לא הצפה, לאתר אחר לא עוברת על התקנון.

למעלה