רוצה לפתוח עסק עצמאי

LIN201

New member
רוצה לפתוח עסק עצמאי

שלום לכולם,
אני בחורה בת 25, סטודנטית וכרגע עובדת בעבודה משרדית. אני חושבת להקים עסק עצמאי בערך כשנה, ז"א, לא חשבתי על זה במהלך שנה שלמה, אבל הרעיון הדהד אצלי בראש במשך התקופה, עשיתי שנה הפסקה מהמחשבה על עסק ועכשיו המחשבות על עולות שוב. אני יודעת שזה מה שאני רוצה, אך מפחדת ומתרגשת מהרעיון בו-זמנית.

אבא שלי הוא עצמאי, בעל עסק, ומנהל אותו על הצד הטוב ביותר, אז כך שיש לי השראה גדולה ממנו. סיפרתי לבני המשפחה על הרעיון והם מאוד מעודדים ותומכים, אבל יש לי חששות כי אני מתחילה מאפס.

עד היום עבדתי בעבודות משרדיות לרוב וגם בבתי קפה. העניין הוא, שיש לי כיוון שחשבתי עליו בהקמת העסק וזה מכון יופי, אבל אני לא בטוחה בזה במאה אחוז. אין לי ניסיון בתחום הזה, אבל פשפשתי באינטרנט והבנתי שיש קורסים של כמה חודשים שבסופם מקבלים הסמכה\תעודה.

ידוע לי שהקמת עסק זה עניין שדורש השקעה ומאמץ, משמעת עצמית ואחריות- ואילו דברים שאין לי בעיה איתם בכלל, במיוחד כשזה בשביל משהו שאני מאוד רוצה. למעשה, הרעיון של להיות עצמאי, אדון לעצמך מאוד עושה לי את זה.

מה שכן, אשמח לשמוע רעיונות לעסק וגם קצת טיפים של בעלי עסקים לאיך הקמתם את העסק ובמה זה כרוך, מניסיונכם האישי.
תודה רבה

jexy

New member
הכל טוב ויפה, אבל מהו העסק שבו את רוצה לעסוק?

את יודעת מה את רוצה? טבחית? נהגת משאית? עו"ד?

???

כמו כל עסק מתחיל, מתחילים מהתחלה... פתיחת תיקים ברשויות, קבלת אישורים, הדפסת קבלות, הגדרת תחום עיסוק, הצבת מטרות, בדיקת כדאיות והצבת תקציב לפיתוח, מציאת לקוחות, פרסום ולעבודה...

למעלה