רוצה לקבל העתק מהתלונה שהגשתי במשטרה

רוצה לקבל העתק מהתלונה שהגשתי במשטרה

הגשתי תלונה במשטרה כי הותקפתי בחוף הים וכשהתקשרתי למשטרה הגיע נחבר של התוקף שטען כי הוא מתנדב במשטרה ובאם אתלונן הם יטענו שהתעסקי איתם ונגעתי לו בתחתוני בוקסר וכו
עכשיו קיבלב שהתיק נסגר ואני יכול לערער על כך
איך אני מקבל העתק מהתונה במשטרה
וגם איזה דרך הכי קרובה לערער על סגירת התיק
מה עוד שהוא מתנדב באותה תחנת משטרה וגם יש למשפחתו קשרים ו....
בתודה מראש

Arana

Active member
מנהל
צילום תיק וערעור על הסגירה

כדי לצלם את חומר החקירה, יש להגיש בקשה בכתב לקצין החקירות של התחנה בה נוהלה החקירה, בה תכתוב שאתה מבקש לצלם את חומר החקירה לצורך הגשת ערר מנומק על הסגירה.
יש יחידות משטרה שנותנות תשובה במקום (מאושר / לא מאושר), ויש שלוקח מספר ימים.

לאחר שתצלם את חומר החקירה (בדרך כלל - עדויות, דו"ח פעולה של שוטרים שהגיעו למקום, דו"ח עימות אם התבצע), תוכל להתבסס על חומר זה כדי לנמק את הערר שלך. בשלב זה אולי תרצה להיעזר בעו"ד או במישהו בעל הבנה בתחום כדי לכתוב ערר. רלוונטי גם מה סיבת הסגירה (חוסר ראיות / חוסר עניין לציבור / חוסר אשמה). ייתכן שלאחר שתקרא את החומר תחליט בעצמך שאין טעם לערור על סגירת התיק, ואולי עדיף לפנות לכיוונים אחרים (כגון תביעות קטנות, באם נגרם לך נזק כספי, או קובלנה פלילית פרטית).

לאחר שתגיש את הערר, היחידה החוקרת תבחן מחדש את הסגירה, וייתכן שכבר בשלב זה יוחלט לקבל את הערר ולפתוח את התיק. במידה ולא - התיק יעבור לראש לשכת החקירות או ליועץ המשפטי של המרחב, וייבחן בשנית. במידה וגם שם יחליטו שלא לקבל את הערר - התיק יעבור למחלקת העררים בפרקליטות המדינה, שהיא הגורם שייתן את ההחלטה הסופית לכאן או לכאן.

אשמה פלילית

האם לבוא לבן אדם ולצעוק בחוף הים הוא נגע לו בתחתוני הבוקסר זאת לא אשמה פלילית
לציין כמו שפירטתי שזה היה לאחר שהתקשרתי להזמין ניידת
זה הרי עבירה על חוק לשון בפני עצמו מה עוד שהנל מתנדב בתחנה שחוף הים שייך למרחב

זה לא רק לשון הרע

אלא ניסיון להלביש תיק על מי שהתלונן במשטרה [מה עוד שעשה את זה מי שמתנדב במשטרה ויודע להלביש תיק]

Arana

Active member
מנהל
הסיפור לא ברור

תכתוב בבקשה בצורה מסודרת מה בדיוק קרה באירוע עליו התלוננת, ומה היתה עילת הסגירה שרשומה בהודעה על סגירת התיק.

כדלהלן

הייתי בחוף הים בשרתון היו שמה קבוצת צעירים שהשתוללה וביניהם היה בחור שהיה שם בקבוק זכוכית ריק של בירה על מתקן השתיה ומתערב עם חביריו האם יצליח להוריד אותו כשיזרוק צלחת מעופפת מרחוק
הערתי לו שאנשים הולכים כאן יחפים ובאם יפול על הבלטות ליד מתקן השתיה הבקבוק ישבר - הערתי לו גם כן שכתוב במפורש בשלט העירוני שאין להכניס בקבוקי זכוכית לחוף הים ואכן הבקבוק נשבר
אני התיישבתי במרחק מה מזה והתחלתי לאכול פתאום אני מרגיש מכה חזקה בין החזה לבטן הצלחת המעופפת נכנסה בי בחוזקה !!!
קמתי והרמתי את היד בתנועת אגרוף אז הבחור המשתולל התחיל לצעוק אל תרים ידיים תזמין משטרה
התקשרתי למוקד 100 ואז הגיעה החבר של הבחור המשתולל שכפי שהבנתי הוא מתנדב לפעמים במשטרה באחוזת חוף והתחיל לאיים עלי יחד עם הבחור המשתולל שיעיד שניסיתי להתעסק איתו ונגעתי לו בתחתוני הבוקסר שלו
לציין שבחוף היו הרבה אנשים וזה לשון הרע וניסיון לתפור תיק
כעבור כ 40 דקות הגיע ניידת הבחור המשתולל ברח איך שראה את השוטרים נכנסים לחוף ואז החבר שמתנדב במשטרה ניסה לחזור על המשפט שנגעתי לו בתחתוני הבוקסר ....
התחלתי לצעוק שזה לשון הרע ואני מבקש שיעצרו גם החבר השוטר ביקש ממנו תז אך לא ההיה לו והוא אמר לשוטר שידבר עם הקצין בתחנה שלו כי מתנדב אצלהם בתחנה השוטר יצר קשר והקצין אישר לו הוא אמר לשוטר ששם משפחתו מ. מירושלים אך מתנדב כאן בתל אביב
השוטר נתן לי את מספר הארוע ואמר לי להגיש תלונה

למעלה