רוצה לקבל מכם צ'אפחה על השכם...

yaeli4

New member
רוצה לקבל מכם צ'אפחה על השכם...

חייבת לספר לכם משהו. במסגרת פולניותי... הייתי שלשום בבוקר בקופת חולים לסידורים ביורוקרטיים. לפתע, עוד אני עומדת ליד דלפק המזכירות הרפואיות, נעמד לידי הגדול מכולם, המתוק מכולם, החננה, היורם, התרמח החמוד במראה החנוני, עודד קטאאאאאאאאש (דמיינו את רפי גינת צועק ברמקול של יד-אליהו: עודדדדדדדדדדד קאטאאאאאאאאאאאש...) בקיצור, סחבק לא התביישה, לכסנתי לו מבט כחול (זה בגלל העיניים, לא בגלל המחשבות...) ואמרתי לו: "עודד, זה יהיה חוצפה מצידי לבקש ממך חתימה?" והמתוקי ענה: "לא, אין בעיה, ברצון." ואז, תלשתי מידה של המזכירה הנדהמת שני דפים מפנקס המרשמים, והגשתי לו וביקשתי אחד בשביל המופנם העצוב הגדול של בעלי, והשני בשביל המופנם העצוב הצעיר של בעלי. יצאתי מבסוטה, ובפעם הבאה שיבואו, אתן להם. מיותר לציין שבעלי הגיב בהתרגשות רבה נוכח הג'סטה שעשיתי לשני החבר'ה שלא משתינים לעברי, אבל נראה, אולי מתישהו האגוזים יפוצחו. אינשששאלללהה!! יאללה, תביאו צ'אפחות, נו? אבל לא לשבור לי ת'גב, בחייאת.

עלמה 3

New member
יעלתי , נשמתי, אחרי הצ'אפחות יבוא

העיסוי....... איזה שמן את אוהבת, יש לי משהו כזה - חלום ליל קיץ או וניל צרפתי

yaeli4

New member
אוי, עלמה, הבאת לי את החשק

וניל צרפתי נשמע נפלא... זה בא עם צרפתי אורגינל, או בלי,
?

עלמה 3

New member
אפשר למצוא איזה טרה ז'ולי כזה ../images/Emo8.gif

והכל עם...... מה שאת רוצה...... אפשר וניל אפשר גם צרפתי עם ידיים של קאטש..... אפילו אפשר את ר'צרד גיר.... מה שתבחרי,

קבלי צא'פחה ,וגם ../images/Emo24.gif

וואלה ? חתימות למופנמים? כל הכבוד קבלי עוד צ'אפחה מעניין איך הם יגיבו? אגב אם הם לא רוצים את החתימות אני מוכנה לקבלם עבור בניי המקסימים.

אוף

המורכב הוא בכלל של עלמה............ ושנית נפלו לי שוב המשקפיים ולא ראיתי שהוא הגיב בהתרגשות. סליחה

yaeli4

New member
יונה, כתובים שם השמות שלהם

ואת יודעת שלבנייך יש שמות שונים. בכל אופן, אפשר לגזור ת'חלק העליון. אבל מי יודע? אולי ייקחו ואולי לא. בכל אופן, אני מכינה את עצמי לקבלת את הגב שלהם מסובב אליי במקום "תודה" וחיוך, אז נחייה ונראה. למדתי להיות נטולת ציפיות בחיים האלה, אבל לפחות אי אפשר להגיד שלא ניסיתי, נכון?

oehhe

New member
יופי יעלי

עכשיו קחי שני דפים ריקים ושלחי אלי אחתום לך כהרף עין ואשלח אליך באקספרס oehhe במחשבה שניה, שלחי גם עט

yaeli4

New member
אוהי,הגדול מכולם...כמעט(לא כמו קטש)

אוטוטו יוצאת המשאית עם העטים והדפים אליך, לצפון הרחוק. מלא את המשאית בחתימות והחזר אליי. מאחורי הדלת שלי ממתינות עשרות בנות בחולצות בטן ופירסינג בטבור ומחכות לחתימותיך... נשמה.... מוכנות למכור את אמא שלהן בעבור טיפת דיו על נייר לבן בחתימתו של אוהי. יעל (מתחפשת לדור-מן [שומר-סף, בעברית...])

בונוסית

New member
מניפולציות חיוביות...../images/Emo6.gif

וואווו... ואם זה לא ממיס להם את הלב אני אישית מתעצבנת! מקווה שאת הלב של בעלך זה המיס.... נשיקות

*יערית

New member
צ'אפחה מצ'ופאחת..../images/Emo57.gif

ואם בעודד קאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאטש עסקיננו..גם לי יש סיפור עליו.. לפני 4שנים כשחברה שלי היהת בהריון{שתינו היינו בהריון באותה תקופה} היא מרימה אליי טלפון בצהרי היום בשאגותתתתתתתתת "את לא תאמינייייייייייייייייייייייי מי התחיל איתי?" איתך? אהל את בהריון.....
כן כן אני יודעת...והוא לא ממש ראה....ירדתי במדרגות הנעות של עזריאלי..וממולי עולה עודד קטאשששששששששששששששששששששששש חייכתי אליו וזהו...כשירדתי למטה...פתאום מישהו בריצה מגיע אלי ואמר שאני כ"ה יפה בעיניו והוא רוצה את מס' הטלפון שלי". ואני...צחקתי כשאני שומעת את הסיפור הכ"כ מרגש שלה.. אבל הבטן..הבטן הוא לא ראה את הבטן? אז היא הוסיפה....שנחנק יחד עם בקשת מס' הטלפון התנצל ואמר ביי
עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד קטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטאשששששששששששששששששש הייתי מעריצה גדולה שלו{צהוב עולה זה מכבי..צהוב עולה זה מכבי טוב טוב זה לפורום אחר
}

למעלה