רוצה לקבל תגובות

רוצה לקבל תגובות../images/Emo9.gif

בקרוב מאוד אני עוברת דירה והייתי רוצה קצת לרענן את הסלון. אז ציירתי בצייר איך הייתי מעצבת אותו. הציור קצת עקון אבל הנה הסבר:
הקיר צבוע בצהוב בהיר מאוד.
הספות בכיסוי צהוב כהה עם מסגרת עץ.
שולחן עץ
בצד הריבועים החומים אלו צלונים שייצבעו בגוון עץ כמו השולחן ורגלי הספות.
על הצלונים אני מתכננת לשים פרחים מבד בצבעים של הכריות שעל הספות
על הקיר שלושה ריבועי עץ שצבועים בצבעי הכריות ובתוכם עציצים.
ממול יש כוננית טלויזיה צבועה בסגול איך זה נראה? צבעוני מדי? אשמח לכל תגובה!

מממ

אני לא ממש ירדתי לסוף דעתך לגבי הגוונים של הצהוב בהיר/צהוב כהה אבל על פניו, לא נראה לך צהוב מידי ?

המממ....

לגבי הצהוב, הקיר בצבע צהוב בהיר מאוד (פסטל), הציפוי של הכורסאות הינו צהוב בוהק. פשוט קראתי באיזה ספר שכדאי בסלון (שהוא גם הכניסה של הבית) שיהיו צבעים צהובים כדי להכניס את השמש, לכן הלכתי לכיוון הצהוב. יש לך אולי רעיון לצביעה אחרת?

יש סוגי לבן שיש בהם תת גוון

צהוב שאכן מאירים מאד את החלל אבל נראים כסוג של לבן. לדעתי זה מעודן יותר. אני לא בטוחה שנעים לחיות בחדר שחלק ניכר ממנו הוא צהוב על גווניו השונים. כשאני מרכיבה פאלטה של צבעים, יש לי שתי שיטות: 1. אני משתדלת שהגוון הכללי יהיה מינורי. לא קונטרסטי מידי ואליו אני מצרפת עוד 2-3 גוונים דומיננטים במינונים שונים. 2. בוחרת בגוון כללי דומיננטי ואליו מוסיפה תתי גוון של צבע משלים או שני צבעים שמרכיבים את המשלים. זה ככה על "רגל אחת" קשה ליעץ צבע בוירטואלי והרי הניו אנסים הקטנים בין הגוונים הם אלו שעושים את ההבדל.... ראיתי שלטמבור יש קטלוגים נחמדים. אולי תוכלי לקבל שם השראה. < תסתכלי על קולקצית 2005 וקולקצית חדרי ילדים וכמובן על כל השאר אם בא לך....>

למעלה