רוצה לקנות מצלמת אינטרנט

תומאס

New member
רוצה לקנות מצלמת אינטרנט

אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט לשיחות וידיאו עם אנשים אחרים. יש לי כמה שאלות: 1. האם גם האדם שאיתו אני מדבר צריך את אותה התוכנה שאני משתמש? 2. האם הטכנולוגיה ורוחב הפס שיש כיום, מספיקים להעברות תמונה+קול בצורה טובה וללא קטיעות? 3. על איזה דברים צריך לשים דגש בקניית מצלמה כזו? 4. האם אפשר לקנות מצלמה (כולל התוכנה שמתאימה לה) בחו"ל?

מצלמת אינטרנט

היי רוב המשתמשים במצךמות אינטרנט משתמשים בתכנת NET MEETIG למרות שקיימות מספר תוכנות אך שתי הצדדים צריכים לעבוד עם אותה תכנה. במידה ושתי המשתמשים הם בעלי פס רחב מה טוב.אך גם ברשת המבוססת על 56K למרות שהתמונה היא לא ממש רציפה (מדובר על 30 ביט לשניה). עד כמה שאני יודע המצלמות מבצעות לכידה באיכות 640*480 לתמונות שזה איכות סבירה אל לא יותר. אני אצרף לך מידע יותר מפורט לגבי מצלמה ומחיר בחו"ל. אם תרצה מידע ספציפי למצלמה מסוימת אוכל אז תשלח לי את הדגם. גיל.

Manic Subsidal

New member
אני ממליץ!

קניתי בחו"ל לא מזמן את המצלמה creative webcam plus שזה כמו ה webcam go רק בלי הניידות, ובגלל זה היא גם הרבה יותר זולה. מצלמה מאוד מומלצת!

מצלמת אינטרנט

1.כן. התוכנה הטובה ביותר (לדעתי) היא מייקרוסופט נטמיטינג. מקבלים אותה עם רוב המצלמות שנמכרות כיום. 2.במודמים אנאלוגיים (עד 56K) לא , אבל במודמים מסוג ADSL וכבלים אפשר עם מעט מאוד קטיעות ביחס למודמים האנאלוגיים. בקשר לקול ותמונה בו-זמנית - בשני הסוגים לא ניתן להעביר קול ותמונה ביחד ללא קטיעות. 3.א.רזולוציה - רצוי 640X480 ב.מה אתה מקבל עם המצלמה-כמובן דרייבר , תוכנה לעריכת תמונה ותוכנה לוידאו קונפרנס (דוגמה:נטמיטינג). 4.אתה יכול לקנות מצלמה כזו בחו"ל (כמובן). אני הייתי ממליץ על logitech Quick CAM Pro 3000 הרזולוציה שלה 640X480 , היא קטנה ומצוינת. אתה מקבל גם סטנד לשולחן וגם להצמדה על מסך של מחשב נייד. בתוכנת הניהול שלה יש אפשרות ליצירת ווב קאם ווידאו ווב קאם בשתי דקות!!!. היא פשוטה מאוד לשימוש. קניתי אותה ב-COMP USA בארה"ב ב-99 דולר. בהצלחה!!

למעלה